I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pogledajte kako je izgledao izbor za najlepšu jelku Zrenjanina (11 slika)

Manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“, čiji je cilj bio prikupljanje paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama, privukla je u Aviv park veliki broj građana i organizacija.

Izborom za najlepšu jelku Zrenjanina u kojem je učestvovalo nekoliko zrenjaninskih firmi i preduzeća prikupljeno je  284 paketića koji su dodeljeni centru za socijalni rad.

Veoma nam je drago što smo uspeli da organizujemo ovu akciju i presrećni smo jer je ona protekla super. Odziv je bio odličan i zahvalni smo svima na donacijama za mališane, kojima ćemo bar malo ulepšati ovaj praznični period,  284 paketića je odličan broj, a mi se nadamo da ćemo sledeće godine skupiti bar 300, kako bi svi mališani uspeli da dobiju i po 2 paketića, izjavili su iz Aviv Parka.

I Taxi Zrenjanin

Rezultati izbora za najlepšu jelku

Iako su sve jelke bile lepe i cilj ovog događaja je bio humanitaran, žiri je morao da odabere 3 najlepše  kojima su dodeljeni poklon vaučeri od 3, 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu u DIS marketima.

  1. mesto je osvojila jelka Centra za socijalni rad
  2. mesto je osvojila jelka Sportskog saveza Zrenjanina
  3. mesto je osvojila jelka OŠ ˝Petar Petrović Njegoš˝ iz Zrenjanina

-Veoma nam je drago kada možemo svi zajedno barem na trenutak da ulepšamo život ovim mališanima. Hvala svima koji su učestvovali u ovoj akciji, a posebno hvala Aviv Parku koji je uspeo sve ovo da organizuje. Prošle godine, naša želja je bila da ponovo budemo ovde, i zahvaljujući njima, mi se danas svi zajedno ovde ponovo radujemo, poručila je Julija  Bobek direktorka Centra za socijalni rad.

Pogledajte kako je izgledalo takmičenje za najlepšu jelku Zrenjanina

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh