I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Iz „Državnog posla“ u „Žalbeno odeljenje“

Likovi serijala “Državni posao”, Dragan Torbica(Nikola Škorić) i Đorđe Čvarkov(Dimitrije Banjac) izazvali su pravi kolaps kada su se pojavili u Pozorišnom klubu “Zeleno zvono” na promociji novog projekta. Mnogi Zrenjaninci ostali su ispred vrata zbog ogromnog interesovanja fanova, što je još jedna potvrda da je smisao za humor veselog trojca izuzetno dobro prihvaćen.

Nakon koketiranja sa gledaocima kroz tri projekta – “Državni posao”, “Noćna smena” i “Velika Srbija, Dragan Torbica, Đorđe Čvarkov otpočinju novi projekat u koji će biti uključena celokupna javnost Srbije.

drzavni posao

Tokom jučerašnjeg druženja sa fanovima, koje je inicirao pokret “Novi optimizam”, promovisan je projekat „Žalbeno odeljenje“, koji će uskoro biti sproveden u više gradova Vojvodine i Srbije, kao interaktivni scenario – građani će u kutijama specijalno određenim za ovu namenu ostavljati svoje žalbe na procedure i zahteve zbog kojih se inače, u svakodnevnom životu, pismeno obraćaju institucijama.
Ekipa „Državnog posla“, budućeg „Žalbenog odeljenja“ prikupiće žalbe, izabrati najzanimljivije i na osnovu njih snimiti skečeve koji će biti deo redovnog programa, a sve u saradnji i uz podršku Radio televizije Vojvodine.

PerSu marketi

torbica i cvarkov

-„Žalbeno odeljenje“ je projekat koji nameravamo da izvedemo u toku leta. Osim toga, postoji neka ideja da pred kraj ove sezone na par dana izađemo iz kancelarije, tačnije krenemo na seminar u Mađarsku na koji nećemo ni stići – kaže u svom stilu Đorđe Čvarkov (Dimitrije Banjac).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Popularni „dođoš“ Dragan Torbica(Nikola Škorić) u izjavi za I love Zrenjanin, kroz prepoznatljiv smeh kaže da će i ubuduće kasniti na posao, i otkriva da li se tokom glume strogo pridržavaju scenarija.

– Ovo radimo već pet godina i dobro se poznajemo pa ponekad jedan drugom nabacujemo neki skeč van scenarija. Sigurno da odstupimo nekih 20% od teksta, a kad silom prilike zaboravimo tekst onda „lupetamo“, i nekad ispadne bolje kad smišljamo na licu mesta.

Zrenjaninci su imali priliku da pogledaju „the best of“ brojnih epizoda sve tri emisije, nakon čega je usledilo fotografisanje i druženje sa Torbicom i Čvarkovim, dok je Boškić ovaj put opravdano izostao.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh