I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Ivana Španović zablistala i kao promoter brenda Duel Gold (VIDEO)

Kompanija Beohemija je u svojoj fabrici u Zrenjaninu promovisala novi premium brend Duel Gold, deterdžent za pranje veša.

Ovom prilikom pred zvanicama, poslovnim partnerima i gostima premijerno je emitovan i spot čije je zaštitno lice odnosno ambasadorka brenda naša najbolja atletičarka Ivana Španović kojoj je simbolično uručena i „Duel Gold“ medalja.   Vlasnik kompanije Davor Milićević je obraćajući se prisutnima naveo da je ovaj brend kruna dosadašnjeg rada i rezultat praćenja svetskih trendova i zahteva tržišta u oblasti kućne hemije čijim  je izazovima odgovorio i odgovara stručan razvojni tim.

Brend Duel već dve decenije je prisutan na tržištu i uspešno stoji rame uz rame sa svim svetskim brendovima. U poslednjih godinu dana u dokapitalizaciji, 27 milona evra uloženo je u akviziciju te 10 miliona evra u stabilizaciju poslovanja, usavršavanje procesa proizvodnje i obnavljanje portfolia kompanije. Fabrika  odgovara svim najstrožim svetskim standardima i među najmodernijim je fabrikama ovog tipa u jugoistočnoj Evropi.  Trenutno zapošljavamo 220 ljudi, a proširenjem proizvodnje tendencija je da taj broj i uvećamo  – kaže Milićević.

PerSu marketi

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh