I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Ivana Ilijin : Manekenka koja ocenjuje naše sugrađanke

Devojka koja je u aprilu vodila modni žiri i komentarisala odevne kombinacije naših sugrađanki za časopis Lepota i Zdravlje je mlada manekenka, Zrenjaninka Ivana Ilijin.

ivana ilijin

Ivana Ilijin, manekenka, romantik u duši vodi se idejom: Tu u svemiru tom, ljubav je jeftina igra. Tu u svetu mom, ja sam još ona klinka, nepotkupljiva što menja pravila i slepo veruje svojim snovima, rekla je za ovaj časopis.

Ivana Ilijin je rođena u Zrenjaninu 1995. godine. Sa dve Vukove diplome, ove školske godine je brucoš na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Otkako zna za sebe, zna za manekenstvo i modeling.

I Taxi Zrenjanin

Još kao četvorogodišnju devojčicu mama ju je vodila na časove manekenstva u rodnom gradu. Kako sama kaže, revije su činile njeno detinjstvo posebnim.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kasnije su usledili ugovori sa malo ozbiljnijim agencijama, a još kasnije i ugovor sa našom prestižnom agencijom Models Inc – Elite Model Look.

O tome kako se Ivana oblači i kako izgledaju njene profesionalne fotografije, ali i neki pogledi na svet više pročitajte u originalnom članku na portalu Lepota i Zdravlje klikom ovde.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh