I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ivana Ilijin : Manekenka koja ocenjuje naše sugrađanke

Devojka koja je u aprilu vodila modni žiri i komentarisala odevne kombinacije naših sugrađanki za časopis Lepota i Zdravlje je mlada manekenka, Zrenjaninka Ivana Ilijin.

ivana ilijin

Ivana Ilijin, manekenka, romantik u duši vodi se idejom: Tu u svemiru tom, ljubav je jeftina igra. Tu u svetu mom, ja sam još ona klinka, nepotkupljiva što menja pravila i slepo veruje svojim snovima, rekla je za ovaj časopis.

Ivana Ilijin je rođena u Zrenjaninu 1995. godine. Sa dve Vukove diplome, ove školske godine je brucoš na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Otkako zna za sebe, zna za manekenstvo i modeling.

I Taxi Zrenjanin

Još kao četvorogodišnju devojčicu mama ju je vodila na časove manekenstva u rodnom gradu. Kako sama kaže, revije su činile njeno detinjstvo posebnim.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kasnije su usledili ugovori sa malo ozbiljnijim agencijama, a još kasnije i ugovor sa našom prestižnom agencijom Models Inc – Elite Model Look.

O tome kako se Ivana oblači i kako izgledaju njene profesionalne fotografije, ali i neki pogledi na svet više pročitajte u originalnom članku na portalu Lepota i Zdravlje klikom ovde.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh