I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ivan Lenđer držaće motivacioni čas u školi „Malac Genijalac“

Škola mentalne aritmetike “Malac Genijalac“ u Zrenjaninu nastavlja se kvalitetnim radom, novim sadržajima za decu, uz osluškivanje potreba roditelja.

Dobar tim, uz stalno usavršavanje, praćenje novina, uživanje u radu i predanost poslu dovodi do odličnih rezultata.

   Kao potvrda ovome najavljene su nove aktivnosti u školi “Malac Genijalac“.

Od 01.februara u školi “Malac Genijalac“ počinje pripremni program za završni ispit učenika osnovnih škola. Pripreme će obuhvatati blok od 40 časova iz matematike i srpskog jezika. Nastavu će držati profesorice koje godinama pripremaju decu za upis u srednje škole, imaju veliko iskustvo i pripremljen program. Časovi će se održavati u malim grupama, što za rezultat ima dovoljno prostora za rad sa svakim detetom pojedinačno, odlične rezultate i finansijsku olakšicu za roditelje. Pripreme počinju 01.februara, a sve ostale informacije, kao i prijava dece na brojeve telefona : 069/ 21 50 918 i 062/ 225 045.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

 

Ove nedelje pred decom će govoriti proslavljeni plivač

U školi “Malac Genijalac“ u Zrenjaninu u nedelju 05.2.2017.godine, motivacionu radionicu sa decom radiće Ivan Lenđer.  Prva radionica predstavljaće upoznavanje dece sa motivacijom u sportu. Radionice su namenjene deci od 7-16 godina, a  prijavljivanje je neophodno zbog ograničenog broja mesta. Informacije i prijave na brojeve telefona : 069/ 21 50 918 i 062/ 225 045.

Napominjemo da u školi “Malac Genijalac“ sa decom rade psiholog i logoped, kao i profesor filozofije, o čemu se možete informisati i zakazati termine. Upravo osluškujući želje i potrebe dece i roditelja svakog četvrtka od 18 i 19 časova u školi se organizuju filozofske radionice i „mala škola besedništva“. Za decu mlađeg uzrasta organizuje se muzička radionica. Na taj način deca dok borave u školi uče ono što vole i što im boravak čini ugodnijim. Informacije i prijave na brojeve telefona : 069/ 21 50 918 i 062/ 225 045.

Među  programima na kojima će ova škola učestvovati je i „Moj super genijalni raspust“ najavljen za period od 5. do 11. jula. Realizuje se u saradnji sa edukativnim centrom „Finesa“. Deca će u okviru te aktivnosti imati program mentalne aritmetike, program brzog čitanja i mape uma i  sportsko-rekreativni program. Sa decom će raditi licencirani predavač Branislav Maričić.

  Sve navedeno pokazuje nam da je “Malac Genijalac“ pravi edukativni centar, baš onako kako on i treba da izgleda.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh