I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

I ovo je lice Zrenjanina: Prodaja stareža na Glavnoj pijaci

Prodaja „sa zemlje“ odvija se u posebno ograđenom delu zrenjaninske Glavne pijace. Ovde je najšarenije pijačnim danima – utorkom, četvrtkom i subotom.

Tezge zamenjuju najloni na kojima roba stoji u hrapama i na prvi pogled predstavlja nered, ali najuporniji kupci kažu da se upravo u tim hrpama nalazi roba poznatih brendova srednjeg kvaliteta poput H&M, C&A, Pimkie, Amisu, Ola, Killah..

starez

Zastajemo kraj jedne od gomila, prodavac ne želi da slikamo njegovu robu. Pitamo kako se kreću cene i da li su fiksne.

I Taxi Zrenjanin

– Majice za 50-100 dinara, pantalone i farmerice od 100 dinara. Imamo dečiju i garderobu za odrasle, kratko je rekao ne želeći da kaže svoje ime, uz konstataciju „gledajte i birajte, ali ime ne pitajte“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Roba se uvozi uglavnom iz Nemačke, većinom je „second hand“, ali se mogu naći i potpuno novi komadi odeće sa etiketom.

starez2

Sredovečna Zrenjaninka gotovo kleči na ivici najlona i razgrće gomilu robe.

– Dolazim bar jednom nedeljno, ovo mi dođe kao relaksacija veruj te mi. Provedem i po dva sata tražeći kvalitetnu i novu garderobu, a ima je. Ne treba odmah odustajati, i preporučila bih svima koji inače kupuju second hand da dođu ovde i naći će za sebe bar jednu stvar. Dugo sam kupovala u second hand radnjama, međutim tamo više nije jeftino kao u početku kada su radile dve-tri prodavnice u gradu. Lepo uštedim ovde na „stareži“, kupim za sebe, pa ko voli nek izvoli, kaže uz smeh Dušanka P. Dodaje i da ima solidnu penziju, ali je, kako kaže, racionalna u potrošnji.

starez1

Prodavci su raspoloženi za cenkanje ako je kupac raspoložen da kupi više stvari odjednom. Onima sa manjkom strpljenja jedino će smetati konstantna gužva između „tezgi“. Zato ovde s razlogom kažu da najbolje prolaze upravo – najuporniji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh