I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Humanost važnija od profita

Nakon informacije da samo tri auto škole u Srbji poseduju vozila za obuku osoba sa invaliditetom, a od te tri jedna je u našem gradu, porazgovarali smo sa Mišom Hromčikom, vlasnikom auto škole Euro Start, koja jedina u Vojvodini poseduje ovakvo vozilo.

invalid-620x350

– Na nabavku ovakvog vozila odlučili smo se nakon interesovanja par osoba sa invaliditetom. Naime, novim Pravilnicima o obuci i polaganju vozačkog ispita, sva vozila na kojima se vrši obuka vozača moraju biti u vlasništvu auto škole, a od ove odredbe izuzeta su jedino vozila na kojima se obučavaju osobe sa invaliditetom, tako da je obuka izvodljiva kada to lice već poseduje adaptirano vozilo  – rekao je Hromčik za Ilovezrenjanin i dodao – Nabavkom ovakvog vozila mislili smo prvenstveno na osobe sa invaliditetom, koje ne poseduju svoje adaptirano vozilo, a hoće da polažu vozački ispit.

Euro Start novi clio

PerSu marketi

– Ovo svakako nije bio komercijalni potez auto škole Euro Start, jer je mali broj takvih kandidata, ali je lepo takvim osobama izaći u susret i bar na ovaj način učiniti ih ravnopravnijim sugrađanima – kaže naš sagovornik.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh