I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Humanost: Tri baletska nastupa za pomoć autističnoj deci

Članovi Baletskog kluba Stage izvešće tri humanitarna nastupa za pomoć autističnoj deci u Zrenjaninu. Oni će u velikoj sali Kulturnog centra tri dana za redom igrati predstavu „Pirati“, a svi Zrenjaninci koji budu posetili događaj, izdvajanjem simboličnih 100 dinara za ulaznicu, daće svoj doprinos ovoj humanoj ideji.

Pirati
– Autističnoj deci u našem gradu nedostaju posebne igračke prilagođene njihovim potrebama. Cilj je da malim, skromnim poklonom obradujemo tu decu, da im pomognemo i skrenemo pažnju ljudi na postojanje autizma u našem okruženju kako bismo otklonili predrasude da su to „razmažena deca koja ne žele da pričaju“, poručili su iz Baletskog kluba Stage.

U akciju se uključio Kulturni centar Zrenjanina koji je ustupio salu, tehniku i ljudstvo za realizaciju predstave, a podršku je pružila i Predškolska ustanova.

pirati1
Organizovanje humanitarnih predstava deo je rada ovog Baletskog studija koji daje nesebičnu pomoć deci u našem gradu. Prošle godine, članovi Stagea izveli su tri humanitarne predstave u kojima je prikupljen novac za kupovinu neophodnih aparata za Dečije odeljenje zrenjaninske bolnice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Humanitarne predstave „Pirati“ na koje su pozvani svi Zrenjaninci, biće izvedene 10. i 11. februara od 9,30 časova, a 12. februara u 12 časova u velikoj sali Kulturnog centra.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh