I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Humanost: Tri baletska nastupa za pomoć autističnoj deci

Članovi Baletskog kluba Stage izvešće tri humanitarna nastupa za pomoć autističnoj deci u Zrenjaninu. Oni će u velikoj sali Kulturnog centra tri dana za redom igrati predstavu „Pirati“, a svi Zrenjaninci koji budu posetili događaj, izdvajanjem simboličnih 100 dinara za ulaznicu, daće svoj doprinos ovoj humanoj ideji.

Pirati
– Autističnoj deci u našem gradu nedostaju posebne igračke prilagođene njihovim potrebama. Cilj je da malim, skromnim poklonom obradujemo tu decu, da im pomognemo i skrenemo pažnju ljudi na postojanje autizma u našem okruženju kako bismo otklonili predrasude da su to „razmažena deca koja ne žele da pričaju“, poručili su iz Baletskog kluba Stage.

U akciju se uključio Kulturni centar Zrenjanina koji je ustupio salu, tehniku i ljudstvo za realizaciju predstave, a podršku je pružila i Predškolska ustanova.

pirati1
Organizovanje humanitarnih predstava deo je rada ovog Baletskog studija koji daje nesebičnu pomoć deci u našem gradu. Prošle godine, članovi Stagea izveli su tri humanitarne predstave u kojima je prikupljen novac za kupovinu neophodnih aparata za Dečije odeljenje zrenjaninske bolnice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Humanitarne predstave „Pirati“ na koje su pozvani svi Zrenjaninci, biće izvedene 10. i 11. februara od 9,30 časova, a 12. februara u 12 časova u velikoj sali Kulturnog centra.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh