I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Humanost na delu – podeljeni rančevi i pribor za 17. dece nezaposlenih sugrađana

U Kulturnom centru danas je deci nezaposlenih sugrađana podeljeno 17 rančeva sa sveskama i školskim priborom, u akciji koju su organizovali Nezavisno udruženje nezaposlenih Zrenjanina, Udruženje građana „Eko Tok“ i Građanska inicijativa „Život za Zrenjanin“.

podela-skolskog-pribora

Reč je o deci čiji su roditelji članovi pomenutog udruženja naših nezaposlenih sugrađana, a izuzuzetnu humanost u ovoj akciji pokazali su ostali članovi udruženja, knjižara Birooprema i građani koji su se odazvali na poziv za učešće u ovoj akciji.

-Zadovoljna sam onim što smo prikupili jer će sada ova deca, zahvaljujući donacijama dobrih ljudi, imati jednake uslove za ovu školsku godinu kao i njihovi vršnjaci. Ovo nije prva akcija koju smo uradili, i ranije smo prikupljali školski pribor, pa i paketiće za praznike, ovu decu ne smemo zaboraviti jer njihovi roditelji nakon gubitka posla u sada već propalim firmama i dalje nemaju rešen status, kaže Slavica Despotov ispred Nezavisnog udruženja nezaposlenih Zrenjanina.

PerSu marketi

podela-skolskog-pribora5

podela-skolskog-pribora1

podela-skolskog-pribora2

podela-skolskog-pribora3

Na pokretanje ove akcije podstakli su je oglasi koje su naši sugrađani postavljali na kontejnere sa molbom za školski pribor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Iz tog razloga, jer smo grad sa najvećim brojem nezaposlenih koji imaju pritom i neisplaćene zarade volela bih da se više sugrađana odaziva u ovakvim akcijama.

Akciju je pomogao i Kulturni centar Zrenjanina koji je ustupio hol za podelu rančeva i školskog pribora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh