I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Humanitarni koncert za šestogodišnjeg Miloša

Humanitani koncert za pomoć šestogodišnjem Milošu Markovu koji boluje od akutne limfoblastne leukemije, biće održan u MZ „Veljko Vlahović“ na Bagljašu u subotu 23.novembra u 18h, i u MZ „Vladimir Rolović“ na Zelenom Polju u nedelju 24.novembra u 18h.

Koncert organizuju Kulturni centar „Svetozar Marković“ i Kulturno umetnička društva „Lala“ iz Ečke i „Uroš Predić“ iz Orlovata.

Novac se prikuplja za nastavak Miloševog lečenja od leukemije. Jedna kutija lekova koja podmiruje njegove potrebe u samo 5 dana, košta 40.000 dinara.

Prema rečima Miloševe mame, Milene Mišić-Markov, on trenutno “dobro izgleda, ali slabo i teško hoda”. 

PerSu marketi

– Lekari u zdravstvenim ustanovama u Novom Sadu i Beogradu ne znaju kako da ga leče, donator koštane srži je odustao a Miloš prima citozare. Sada prikupljamo neophodnu dokumentaciju radi nastavka lečenja u bolnicama u Italiji, Nemačkoj ili Sjedinjenim Američkim Državama za šta će nam biti potrebno oko 200.000 evra, istakla je Mišić – Markova u današnjem telefonskom razgovoru za naš portal.

Organizatori su pozvali sve ljude dobre volje da skromnim dobrovoljnim prilogom po ceni ulaznice od 100 dinara pomognu Milošu da nastavi lečenje. Na licu mesta biće postavljene i kutije za prikupljanje priloga u kojima će posetioci, u skladu sa svojim mogućnostima, moći da doniraju dodatna sredstva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

milos-markov

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh