I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Humanitarni koncert za porodice Stojković i Novakov

Kulturni centar „Svetozar Marković“ iz Zrenjanina, pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, organizuje u ponedeljak, 30. januara u 19 časova, humanitarni koncert za porodice Stojković iz Zrenjanina i Novakov iz Melenaca, koje su nedavno postradale u požarima i ostale bez krova nad glavom.

Koncert se održava u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, a učešće je potvrdilo 11 kulturno-umetničkih društava, sekcija i grupa sa teritorije Grada Zrenjanina.

Na humanitarnom koncertu nastupiće članovi Kulturnog centra „Svetozar Marković“ Zrenjanin, COTK „Đerđef“ Zrenjanin, KUD „Kolo“ Melenci, KUD „Lala“ Ečka, KUD „Čenta“ Čenta, KUD „Arsenije Teodorović“ Perlez, KUD „Pionir“ Zrenjanin,  izvorna pevačka grupa „Seferini“ Zrenjanin, udruženje građana „Banatske gajde“ Zrenjanin, kao i folklorne sekcije OŠ „Branko Ćopić“ Lukićevo i Kluba za stara lica Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Sav prihod od ulaznica, čija je cena 200 dinara, biće usmeren u korist porodica Stojković i Novakov, a u holu Kulturnog centra biće postavljen i pult Crvenog krsta na kom će moći da se doniraju namirnice i hemija, odnosno sredstva za higijenu. Garderoba za porodice nije potrebna, jer je već obezbeđena u dovoljnim količinama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Organizatori pozivaju sve Zrenjanince koji žele da pomognu porodicama Stojković i Novakov da prisustvuju ovom koncertu i na najbolji način pokažu humanost prema svojim sugrađanima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Izvor:zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh