I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” u četvrtak u Zrenjaninu

Humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” biće održan u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 22. decembra od 19 časova.

U okviru programa nastupiće Gradski dečiji hor Kulturnog centra, Hor muzičke kreativne radionice „Kolegijum” i hor pripremnog razreda muzičke škole „Josif Marinković”, Dečiji hor muzičkog centra „Supernova”, Dečiji Hor „Prepodobni Rafailo Banatski”.

Tim povodom, pre nastupa će biti emitovani promotivni spotovi svakog od horova koji nastupaju.
Ulaznica za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići za Dečije odeljenje gradske bolnice „Đorđe Joanović”. Prilikom dodele paketića Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvešće novogodišnju predstavu „Nova godina u potrazi za Deda Mrazom” za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert za četvrti Horski festival „Slobodan Bursać”, koji će biti održan 2017. godine.

I Taxi Zrenjanin

Tom prilikom će u holu ispred velike sale Kulturnog centra Zrenjanina biti prikupljana i novčana sredstva za obnovu biste dirigenta Slobodana Bursaća u Aleji Velikana u Karađorđevom parku u Zrenjaninu. Više informacija saznajte OVDE

Organizatori humanitarne akcije su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekoma – Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh