I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Humanitarna pomoć za radnike propalih fabrika

Nezavisno udruženje nezaposlenih Vojvodine obezbedilo je i distribuiralo oko 3 tone prehrambenih proizvoda svojim članovima i socijalno najugroženijim građanima na teritoriji grada Zrenjanina i Opštine Žitište.

Više od 120 porodica čiji su članovi nekada bili zaposleni u sada zatvorenim i propalim zrenjaninskim preduzećima, dobilo je ovim putem pomoć.

humanitarna-pomoc2
– Oni do sada nisu dobijali nikakvu organizovanu pomoć od institucija i organizacija. Na ovaj način nismo rešili njihove egzistencijalne probleme i probleme neisplaćenih doprinosa, ali smo im na neki način olakšali svakodnevnicu. U narednom periodu trudićemo se da pomažemo sličnim akcijama i istovremeno vršimo pritisak na institucije sistema kako bi ovi radnici dobili ono što su pošteno zaradili, kaže predsednik Nezavisnog udruženja nezaposlenih Vojvodine, Ranko Hrnjaz.

humanitarna-pomoc1
Akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda u velikoj meri pomogla je organizacija “Zrenjaninsko VOLIM“ koja se zalaže za „vraćanje dostojanstva u kulturnom, ekonomskom i duhovnom smislu ljudima koji žive u gradu ili osećaju pripadnost Gradu Zrenjaninu, kroz ponovno uspostavljanje arhitektonskih simbola Grada, ponovno pokretanje legendarnih Zrenjaninskih brendova, pokretanje i podsticanje industrijskih, zanatskih, poljoprivrednih i kulturnih delatnosti“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Pored paketa hrane, Nezavisno udruženje nezaposlenih Vojvodine podelilo je u prethodnom periodu i paketiće deci nezaposlenih i samohranih roditelja. U toj akciji učestvovali su Nezavisni sindikat javnih službi Srbije Gradske uprave grada Zrenjanina, PROZOR-Pokret za razvoj i obnovu grada Zrenjanina i Eko taksi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh