I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Humanitarna akcija “Jedna krpica manje za jedan korak više“

Modno-literarni blog „Rahat Bahat Lokum Tvornica“ iz Zrenjanina pokrenuo je nedavno nesvakidašnju akciju “Jedna krpica manje za jedan korak više“ koja bi trebala da pokrene građane da učestvuju u velikoj humanoj misiji.

Namera je da se pomogne osnivanje neprofitnog rehabilitacionog centra koji bi ponudio seriju efikasnih programa oporavka za osobe koje su doživele povredu kičmene moždine.

Osnivanje jednog ovakvog centra koji bi bio prvi tog tipa u Srbiji zamisao Milice Knežević iz Česterega koja se pet godina bori za svoj prvi korak.

milica-knezevic

PerSu marketi

Nakon teške saobraćajne nesreće u koja ju je prikovala za invalidska kolica, ova hrabra devojka bori se na sve načine da pomogne sebi ali i svima onima koji su u istoj situaciji. Ona je pet meseci provela u rehabilitacionom studiju u Americi u kom je napravila znatne pomake.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Miličina snaga i volja motivisali su autorku bloga „Rahat Bahat Lokum Tvornica“ Radmilu Radojković da pokrene ovu humanu akciju.

– Blog promoviše second hand, vintage i redizajniranu odeću kao odgovor na našu potcenjenu kupovnu moć i kao vid kreativne borbe protiv često precenjenih modnih trendova. Akcija je namenjena prvenstveno modnim blogerima i impulsivnim kupcima, a zatim i svima ostalima. Akcija ima za cilj podsticanje na kreativan odnos prema odeći (u smislu prekrajanja i redizajniranja), odricanje od prve naredne kupovine i uplaćivanje novca (koji smo za tu kupovinu namenili) u svrhu osnivanja neprofitnog rehabilitacionog centra. Suština je da svaka “krpica“ manje za Milicu može da znači korak više. Ovo je drugačiji i za „mrvu“ kreativniji način da se sugrađani pozovu na novčanu donaciju i tako podrže osnivanje ovog centra, priča zrenjaninska blogerka.

Detaljne informacije mogu se dobiti i na Miličinoj stranici ”Želim da koračam, pomozite mi”.

Dinarski žiro račun:
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Knezevic Milica
205-9001011967581-55

Žiro račun za uplate iz inostranstva:
swift: KOBBRSBG
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Svetog Save 14
11000 Belgrade, Republic of Serbia

IBAN: RS35205903101195908964
MILICA KNEZEVIC
PETRA SKUNDRICA 28
Cestereg, Republic of Serbia

Akcija koju je pokrenuo blog „Rahat Bahat Lokum Tvornica“ traje do kraja maja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh