I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Humani gest : Besplatna užina za socijalno ugrožene đake“

donacia zrenjanin jefta„Mladi su budućnost, hajde da im svako od nas da svoj doprinos onoliko koliko može“ reči su mladog Filipa osnivača humanitarne fondacije “ Filip Jeftić “ koju sprovodi kompanija „Mamma`s food“.

Ova fondacija pokrenula je akciju u sklopu koje će 51 učenik srednjih škola biti nagrađen kuponima  koji  će mu omogućiti da  besplatno konzumira proizvode u maloprodajnim objektima ove kompanije – pekarama “ Jefta“ i time ima obezbeđenu užinu tokom cele školske godine.

Za sada će kupone dobijati učenici Gimnazije, Ekonomske, Srednje poljoprivrene i škole Nikola Tesla. Prednost će imati  socijalno ugroženi đaci sa odličnim uspehom.

Marija Martinov direktorka ove kompanije izjavila je da je plan da se ova akcija ne prekida kao i da se proširi na sve srednje škole u Zrenjaninu i da je  cela ova akcija  želja Filipa koju ova kompanija sprovode u delo. Tim povodom danas u gradskom press centru direktori gore navedenih srednjih škola, potpisali su donatorkse ugovore sa predstavnicom ove kompanije. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh