I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Humani gest : Besplatna užina za socijalno ugrožene đake“

donacia zrenjanin jefta„Mladi su budućnost, hajde da im svako od nas da svoj doprinos onoliko koliko može“ reči su mladog Filipa osnivača humanitarne fondacije “ Filip Jeftić “ koju sprovodi kompanija „Mamma`s food“.

Ova fondacija pokrenula je akciju u sklopu koje će 51 učenik srednjih škola biti nagrađen kuponima  koji  će mu omogućiti da  besplatno konzumira proizvode u maloprodajnim objektima ove kompanije – pekarama “ Jefta“ i time ima obezbeđenu užinu tokom cele školske godine.

Za sada će kupone dobijati učenici Gimnazije, Ekonomske, Srednje poljoprivrene i škole Nikola Tesla. Prednost će imati  socijalno ugroženi đaci sa odličnim uspehom.

Marija Martinov direktorka ove kompanije izjavila je da je plan da se ova akcija ne prekida kao i da se proširi na sve srednje škole u Zrenjaninu i da je  cela ova akcija  želja Filipa koju ova kompanija sprovode u delo. Tim povodom danas u gradskom press centru direktori gore navedenih srednjih škola, potpisali su donatorkse ugovore sa predstavnicom ove kompanije. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh