I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

POKLANJAMO 5 x 1 mesec treninga u dečijoj školici plesa

Plesni Centar Zrenjanin poklanja besplatan mesec treniranja, za dečiju fškolicu plesa (uzrast 3 do 5 godina), za 5 najbržih čitalaca, koji ostave svoje ime i broj telefona putem facebook stranice ili putem telefona 069.25.76.288.

Plesni-centar-folklor

Pozivamo sve one koji žele da nauče osnove baleta, jazz baleta, gimnastike, one koji žele da se druže sa nama, da putuju i učestvuju na velikim festivalima i takmičenjima u zemlji i inostranstvu – da nam se pridruže u Školici plesa za decu do 7 godina.

Školica plesa je prilagođena uzrastu i senzibilitetu. Uči se u uzrasnoj grupi do 7 godina. Uz popularnu muziku, deca izvode vežbe koordinacije, a kasnije sa njima mogu i da nastupaju. Program je što raznovrsniji, bez velikog broja ponavljanja, a ples uče tako što kopiraju pokrete svog instruktora. Najveća pažnja se posvećuje njihovom držanju, ritmu i koordinaciji pokreta. Svi plesovi su uprošćeni, prilagođeni njihovom uzrastu i plasiraju se kroz dečije igre.

I Taxi Zrenjanin

plesni-centar-folklor 2

Ples je deo opšteg vaspitanja, a utiče i na telo, i na duh, i na um. Fizički, kod dece se postiže bolji tonus mišića, držanje tela, ravnoteža i koordinacija pokreta, poboljšava se cirkulacija i pospešuje rad kardiovaskularnog sistema… Takođe je koristan kod otklanjanja deformiteta. Intelektualno, ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima. Ples budi osećaj za lepo, a mali plesači se uče dobrim manirima i kulturi komunikacije, uz sticanje velikog samopouzdanja. Za rekreativno bavljenje plesom nije važan talenat, nego želja za igrom. Važno je da se deci, koja vole da plešu, ne uskraćuje mogućnost da igraju, jer ova aktivnost ne može da im nanese štetu u bilo kom smislu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Plesni centar deca

Volite da igrate tradicionalne plesove? Želite da se družite i steknete nova iskustva i poznanstva? Želite da putujete širom zemlje i inostranstva? Da učite od najboljih predavača? Da gostujete i nastupate na najvećim festivalima i takmičenjima? Pridružite nam se!

DT-Kids-2048x1026

Plesni Centar Zrenjanin vrši veliki februarski upis novih članova u grupu Folklor za decu i u grupu Folklor rekreativci.

Probe vodi predavač sa velikim iskustvom u radu kako sa decom, tako i sa odraslima – Mića Đurić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh