I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Horu Pannonica treća nagrada na horskom šampionatu u Tuzli

Mešoviti hor “Pannonica“ osvojio je treću nagradu na „Internacionalnom horskom šapmpionatu“ u Tuzli, u velikoj konkurenciji horova iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Srbije.

pannonica

-Velika nam je čast što smo samo posle godinu dana postojanja i zajedničkog pevanja uspeli da nastupimo i na međunarodnom takmičenju i osvojimo nagradu. Mi smo još uvek jako mlad amaterski ansambl koji raste i razvija se, a da to radimo u dobrom pravcu svedoči učešće na našim prvim takmičenjima u Valjevu gde smo osvojili prvu nagradu pobednika kategorije i ova treća nagrada u konkurenciji izuzetnih horova u Tuzli. Osim ovih nagrada koje nam svakako sluze kao podsticaj u daljem radu, pre svega sam ponosna na trud i rad mojih pevača, njihovu volju i entuzijazam, zajedničko druženje, prijateljstvo koje se razvilo u ansamblu i obostrano uživanje u horskoj muzici. „Pannonica“ je zamišljena kao mesto dobrih namera i energije, što kanalisano kroz moć muzike i emociju zajedničkog pevanja uspeva da postigne na najbolji način i to nas sve zaista ispunjava, kaže dirigentkinja hora Zorica Kozlovački.

Kao solisti uz hor su nastupili Vesna Goršćak – flauta, Dejan Amzirkov – udaraljke, uz izvrsnu klavirsku saradnju Aniko Gardinovački.

I Taxi Zrenjanin

Foto: Aniko Gardinovački

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh