I love Zrenjanin portal

 • Nexe
 • Univer export
 • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„Praznične horske čarolije“ – dečiji horovi pevali za dečije odeljenje

U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, juče sa početkom od 19 časova održan je drugi po redu humanitarni koncert Praznične horske čarolije”.

NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT

HORSKOG FESTIVALA „SLOBODAN BURSAĆ″

Ulaznica za koncert bili su slatkiši ili slaniši od kojih će se napraviti paketići i biti uručeni dečijem dečijem odeljenju gradske bolnice „Đorđe Joanović” u ponedeljak, 26. decembra u 12 časova.

Prilikom dodele paketića će Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvesti novogodišnju predstavu „Nova godina u potrazi za Deda Mrazom” za decu na odeljenju.

I Taxi Zrenjanin

U okviru programa će nastupili su

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
 •  Gradski dečiji hor Kulturnog centra (dirigent Senka Milisavljević)
 • Hor muzičke kreativne radionice „Kolegijum” i hor pripremnog razreda muzičke
 • škole „Josif Marinković” (dirigent Sanja Popović)
 •  Dečiji hor muzičkog centra „Supernova” (dirigent Marko Pejčić)
 •  Dečiji Hor „Prepodobni Rafailo Banatski” (dirigent Senka Milisavljević)
  Pre svakog nastupa emitovani su spotovi svakog hora.

„Praznične horske čarolije“ će očigledno biti tradicionalne, jer ovo je drugi put da uspevamo da skupimo dosta slatkiša i slaniša i to želimo da nastavimo da radimo. Manifestacija je zaživela i nadam se da će iz godine u godinu biti sve bolja i veća.

Večeras su se čule vesele dečije pesmice i mislim da je ovo veče bilo puno praznične atmosfere i svega onog što treba da bude u ovogodišnjim danima, rekao je Vladimir Stojković direktor horskog festivala „Slobodan Bursać“ i zahvalio se pomoći kompaniji Gomex, Rotari klubu kao i Poljoprivrednoj školi Zrenjanin.

Ovo je prvi koncert u nizu koji skuplja sredstva za obnovu biste Slobodana Bursaća, sledeći su koncert Svetog Serafum Sarovski u Gradskoj kući 29. decembra, i 4. januara koncert Zrenjaninske filharmonije, dodao je Stojković

Organizatori humanitarne akcije su horski festival Slobodan Bursać, KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekoma – Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju.

Deca iz ekološke radionice Poljoprivredne škole Zrenjanin, koju vode profesorke  Ljiljana Bačvanski i Aleksandra Rodić  napravila su aranžmane za mališane u bolnici.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh