I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mesečni horoskop za oktobar 2014.

OVAN – Pred vama je veoma važan poslovni period u kom možete očekivati velike promene. Eklipsa koja se desila 8.oktobra u vašem znaku označila je kraj jednog ciklusa na poslovnom planu i početak nečeg sasvim drugog.Vaša poteba da menjate posao, ali i sredinu konačno će dobiti svoj smisao u predstojećem periodu. Glas koji ste dugo čekali iz inostranstva, a tiče se posla, može konačno i da vam se javi, posle 25.oktobra, tada možete očekivati i sređivanje nekih pravno administrativnih problema ili potpisivanje pravnog ugovora koji će vam olakšati svakodnevnicu. Kada je ljubav u pitanju tokom ovog perioda mnogo bolje će proci slobodni Ovnovi. Venerin tranzit kroz sazvezđe Vage, vaše polje partnerskih odnosa i njen aspekt sa Marsom iz Strelca i Uranom iz vašeg znaka gotovo sigurno će mnogima od vas doneti novu ljubav. Zauzeti Ovnovi su u nesto težoj situaciji, jer ovaj period može doneti i odluku o prekidu veze ili braka.

BIK– Ovaj znak očekuje prilično nestabilan poslovni period u kom će se dešavati dosta nepredvidljivih i neočekivanih stvari. Retrogradni Merkur smetaće vam kod poslovne komunikacije, ugovora, papirologije i dokumenata i to sve do 25.oktobra.Pazite šta potpisujete i vodite računa o mogućim greškama poslovnih partnera koje bi i vas mogle koštati. Bićete veoma iznervirani i skloni konfliktima, stoga budite oprezni jer ne možete verovati kolegama sa kojima radite. Iza njihove ljubaznosti i poslovne ponude krije se zamka i lična korist. Kada je ljubavni period u pitanju kao da ni sami više ne znate šta hoćete, što uopšte nije karakteristično za vas. Krenete, pa stanete i kolebate se. Može se dogoditi da uđete u veliki sukob sa partnerom baš zbog toga što se partner umorio od stalnog davanja podrške bez povratne reakcije. Vas vladar, Venera ide retrogradno tokom celog ovog perioda sto kod vas može doneti potrebu da se vratite na prošlost i da razmišljate o nekome iz proslosti, rasčistite to dok ne bude kasno.

BLIZANAC– Aktivan period predstoji osobama rođenim u ovom znaku na poslovnom planu, ali zbog retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura i Marsa koji se kreće sazvežđem Strelca naspram vas, vi naprosto kao da ne znate na koju ćete stranu. Pravite greške, propuštate rokove, zaboravljate stvari, gubite važna dokumenta. Morate se fokusirati jer je ovo ipak veoma dobar poslovni period u kojem ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili promenu koju dugo čekate. Saberite se. Kada je ljubav u pitanju, sledi vrlo aktivan emotivni period u kome mogu da se dese vrlo zanimljiva poznanstva kao i početak ozbiljnog emotivnog odnosa sa nekim u koga vredi ulagati. Osobe na vrlo važnom položaju pokazuju zanimanje za vas i potrebu da budu u vašem društvu, budite otvoreni.

 

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK- Pred vama je pomalo haotičan poslovni period. Obuzeće vas osećaj da se sve oko vas na poslovnom planu otima kontroli i da niste u stanju da kontrolišete situaciju. Morate pokušati da se saberete i da odlučite šta ćete uraditi povodom jednog problema na poslu. Krajem ovog poerioda moguća je nova poslovna ponuda kao i šansa za rešavanje problema, ali vi morate pronaći snage da brže reagujete i da budete aktivniji. Oktobar na polju ljubavi baš se i ne ubraja značajniji period za vas. Flertujete, ali ništa dalje od toga. Eklipse koje se dešavaju 8.oktobra i 23.oktobra prilično su vas poremetile.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LAV- Osobe rođene u znaku lava očekuje veoma važan poslovni period. Mars iz sazvežđa Strelca daje vam snažnu pozitivnu energiju i borbenost da po svaku cenu uradite nešto za sebe na poslovnom planu i vi ćete se zaista izboriti tokom ovog perioda. Morate ipak obratiti pažnju na retrogradno kretanje Merkura tokom celog ovog perioda koji vam može doneti probleme sa gubitkom sitnica koje su veoma značajne poput ključeva, dokumenata, kao i nepredvidjene sukobe sa užom familijom i prvim komšijama. Pred vama su i nesporazumi iza kojih se krije spletka od strane nekog ko vas baš i ne podnosi na poslu. To vas ipak još više stimuliše da rasčisitite stvari do kraja. Kada je ljubav u pitanju Venerin tranzit kroz znak Vage može vam doneti ljubav potpuno neocekivano sa osobom iz vaseg komsiluka,takodje njen aspekt sa Uranom i Marsom može vam tokom ovog perioda doneti interesantno poznanstvo i preko društvenih mreža sa osobom koja živi i radi u inostranstvu.

DEVICA- Pred vama je prilično komplikovan poslovni period, vaš vladar Merkur tokom celog ovog perioda ide retrogradno što vam može doneti administrativno pravne probleme, greške u vođenju papirologije i dokumentacije, kao i potrebu da objašnjavate i pravdate se za nešto što ste ranije uradili, takođe ispavljanje tuđih grešaka. Trebaće vam živci i energija da savladate nervozu i izbegnete konflikte koji nikuda ne vode. Kada je ljubav u pitanju ovaj period donosi prilično aktivne odnose, ali i moguće sukobe sa partnerom. Javiće vam se i pojačana napetost, nervoza i svađa prouzrokovana neslaganjem sa partnerovim odlukama i ponašanjem.Vi koji inace niste skloni da budete grubi sada cete pokazati tu crtu i to bas prema prtneru.Mozda da razmislite o svojim emocijama.Zasto se stalno vracate nazad,ako vam je partner potreban tu posesivnost i kontrola nemaju sta da traze u protivnom dizite ruke od svega.

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA- Pred vama je veoma važan poslovni period u kojem ćete biti u prilici da birate između dve situacije. Pomračenja koja se dešavaju 8. i 23. oktobra uticaće kako na vaš posao tako i na emotivne i partnerske odnose. Retrogradni Merkur koji se tokom celog ovog perioda ponovo vraća u vaš znak donosi dugo odlagane i očekivane poslovne šanse ali i mogućnost nepredviđenih problema i prepreka. Budite strpljivi, otvoreni, ne žurite i sve će se završiti krajem perioda veoma dobro po vas. Kada je ljubav u pitanju slobodne Vage će konačno sresti osobu koja će ih zaintrigirati i sa kojom mogu očekivati vrlo zanimljive i lepe trenutke. Ženski pripadnici ovog znaka, gotovo sigurno trčaće kod kozmetičara i frizera da bi sebi učinile zadovoljstvo, ali i zbog potrebe da se dopadnu nekome iz okruženja. Uživajte u ovom periodu, prijaće vam posle dužeg vremena.

ŠKORPIJA-Pred vama je vrlo komplikovan poslovni period.Na prvom mestu pazite na novac, odustanite od svake vrste kredita, pozajmica i dodatnih rashoda jer će ih i ovako biti nepredviđenih zbog retrogradnog Merkura i Marsa u vašem polju novca. Ovo definitivno nije bila vaša godina, izdržite samo još malo od Nove godine kreće na bolje. Kada je ljubav u pitanju mnoge škorpije svode bilans i na žalost on je negativan i na ovom polju. Raskid i odluka o prekidu veze koja nikuda nije vodila može se očekivati, ovo je vreme završetaka a novi početci mogu biti prilično na „klimavim nogama“ i sa pogrešnim osobama. Postojanje velikih razlika u godinama ili statusu nije preduslov za stabilnu vezu.Možda je bolje da se primirite.

STRELAC-Pred vama je veoma dobar poslovni period i zato bi savet astrologa bio da se fokusirate na posao na prvom mestu. Vrlo brži aspekti i boravak Marsa u vašem znaku kao i njegovi pozitivni aspekti sa Uranom i Jupiterom donose odličnu energiju vatrenog trigona koja može doneti na prvom mestu promenu posla ili nove mogućnosti, morate biti skoncentrisani i iskoristiti ovu šansu. Kada je ljubav u pitanju tu je situacija gotovo identična, ako ste ikada želeli pravu ljubav, neočekivanu sreću sada je pravi trenutak za to. Budite otvoreni i komunikativni, ljubav i novo poznanstvo su pred vama.

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC-Pred vama je vrlo težak poslovni period u kojem možete imati zakonske probleme, poziv na sud, administrativno pravne kazne i obustave. Morate biti veoma opezni, strpljivi i na vreme rešavati probleme. Situacija je veoma komplikovana i posao je veoma ugrožen, možda da na vreme porpičate sa nekim ko može da vam pomogne ili sa predpostavljenim. Moguć je prekid radnog odnosa ili vrlo nepovoljne vesti sa posla. Kada je ljubav u pitanju ni tu situacija nije najsajnija, ako vam je stalo do partnera sada definitivno nije vreme za razgovor jer su konflikti više nego naglašeni. Ovaj period pokušajte da iznesete sa velikim strpljenjem kao što vi to i možete, držite se.

VODOLIJA-Pred vama je veoma aktivan poslovni period u kome ćete voditi intenzivne rzgovore oko novog posla i novih mogućnosti, naporno jeste ali će dati vrlo dobre rezultate. Muči vas novac koji ćete morati da uložite, rashodi koje niste očekivali ali to je uvek tako kada se nešto novo započinje, budite hrabri i pokrenite se. Neko na vrlo visokom položaju može vam pomoći u ostvarivanju ideja.Važan period i za sve one vodolije koje vode sudske procese jer se rešenja upravo mogu sada očekivati. Kada je ljubav u pitanju vi kao da ste siti svega, naročito starih veza i posesivnih partnera, dižete revoluciju i skloni ste da prekinete sve. Ne možete partneru da zaboravite uskogrudost. Slobodne Vodlije, nova ljubav kuca na vrata i to iz inostranstva.

RIBE-Pred Ribama je pomalo stresan poslovni period u kojem stvari posle letnje pauze polako počinju da se zakuvavaju i komplikuju. Budite oprezni jer Saturn od zime kuca na vaša vrata. Niste u prilici da izdajete proverene prijatelje i poslovne partnere koji su bili korektni prema vama. Očekujte troškove i zakomplikovanu finansijsku situaciju ovog ovog meseca. Kada je ljubav u pitanju teško će biti zauzetim Ribama da iskomuniciraju sa partnerom, moraćete da ćutite iako vam situacija uopste ne odgovara, partner u oktobru vodi igru, agresivan je i na žalost vi izgleda zavisite od njega. Možda ste trebali ranije doneti neke odluke u vezi jer sada definitivno nije momenat i morate sačekati povoljniji trenutak. Slobodnim Ribama kao da nije do novih poznanstava, okrećete se sebi i svom hobiju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh