I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Hor Supernova otvara vrata i odraslima

Dečji hor Supernova“  od subote 12. marta „otvara vrata“ i za starije sugrađane.

Ako volite da pevate ili mislite da volite, pridužite nam se – poručili su Natalija i Marko Pejčić osnivači ovog hora..

– Svrha i ideja je pobeći od svakodnevnice, družiti se i uživati u muzici. Nisu nam cilj duge, iscrpne i perfekcionističke probe, jer profesionalni horovi koji gaje ozbiljnu muziku postoje u gradu i  to jako dobro rade. Pomenuti horovi postavili jedan ozbiljan standard i kriterijum i priča treba ostati u tom krugu. Ovaj  hor biće isključivo zabavnog i revijalnog karaktera. Ne razmišljamo o takmičenjima, hor se osniva kao amaterski i verovatno će takav i ostati, a jedini uspeh kojem stremimo je  osmeh na licima pevača, a i publike! To nam je uvek ideja – poručili su osnivači hora.

Dečji hor Supernova proslavio je 8. Marta drugu godišnjicu od svog premijernog nastupa pred publikom dok je  sa radom počeo nešto ranije, u decembru 2013. Hor je osnovan na inicijativu nastavnika muzičkog vaspitanja  Natalije i Marka Pejčića i za kratko vreme osvojio je simpatije gde god da je nastupao. O tome svedoči i ogroman broj pregleda na Youtubeu i ostalim društvenim mrežama što je poslednjih godina postalo merilo popularnosti. “

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

 

Istorija hora „Supernova“ počela je zapravo još 2011. godine organizacijom hunanitarnog koncerta u Stajićevu na kom su nastupala deca OŠ „Sveti Sava“. Koncert je bio prekrasno iskustvo pa su Marko i Natalija odlučili da nastave sa radom, najpre u Stajićevu , potom u Elemiru, a naposletku u Zrenjaninu. Kroz hor je dosada prošlo oko 300 dece, a trenutno ima 50 stalnih članova.

Prva proba za „velike“ ili odrasle održaće se u subotu 12. marta u maloj sali Kulturnog Centra od 17 do 18:30h. Članarina je kao i dosad nula dinara! – poruka je članova „Supernove“.

Dečji hor „Supernova“ ovako je jednom prilikom pozdravio sugrađane u centru grada.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh