I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Akcije Popusti Zrenjanin

Taksi vožnje su upravo postale još jeftinije

halo-taksi-karticaIz zelenog „Halo taxi“ udruženja, najavljen je lojaliti program za sve verne stranke ovog taksi udruženja, koje je ocenjeno kao udruženje koje se najviše trudi oko unapređivanja kvaliteta svojih usluga.

POGODOSTI ZELENE KARTICE

– popusti na vožnju (što je vožnja duža i popust je veći)

– popusti i u drugim partnerskim firmama u Zrenjaninu, sa kojima je Halo taksi potpisao saradnju. Spisak firmi koje obezbeđuju popust biće vam poslat prilikom izdavanja kartice. Ovaj spisak se stalno uvećava.

– poseban broj telefona koji se nigde ne reklamira (znaju ga samo vlasnici kartice). Pozivom na specijalni broj ostvarujete prioritet u slučaju velikog obima posla u udarnim špicevima

– Mogućnost indentifikacije stranke na otvorenim lokacijama. Ova pogodnost vas lišava problema da vam neko ispred diskoteke preotme vozilo koje je došlo zbog vašeg poziva. Jednostavnim pikazom kartice i vašeg identifikacionog broja, vi imate pravo na vozilo koje ste zvali (ne dolazi do pogrešnog preuzimanja stranke).

KAKO DO ZELENE KARTICE?

Jednostavno, popunite formular u bilo kom vozilu zelenog halo taksija i kartica je vaša.

taksi taxi zrenjanin

PRIJEM NOVIH VOZAČA

Igor Prvulov, vlasnik i osnosnivač ovog taksi udruženja govori za naš portal da su uvek otvoreni za nove vozače koji žele da se profesionalno bave ovim poslom.

PerSu marketi

– Uvek smo otvoreni za nove ljude, jer nam se posao širi. Ne želimo da proširujemo svoj taksi tim sa ljudima koji žele samo da zarade preko nas, već želimo profesionalne vozače koji su spremni da ponude više i posvete se svom poslu, kao i da slede politilu naše kuće koja glasi – „Mi se više trudimo“.

Zeleni „Halo taksi“ je prepoznatljiv po jednostavnom broju telefona 588-888 i po jarkim zelenim vozilima koja su nauočljivija.

– Ponosni smo na uspeh koji smo postigli za samo 18 meseci rada, gde smo se pozicionirali na vodeće mesto u ovom poslu, bar kada je reč o broju poziva. Naše stranke su prepoznale da vozači leti uključuju klimu, da su pristojni, ljubazni i što je najvažnije da nam taksimetri uvek identično tarifiraju vožnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

IZRAČUNAJTE PREKO INTERNETA CENU TAKSI VOŽNJE

Ovo udruženje jedino u Srbiji ima online kalkulator za izračunavanje troškova vožnje putem interneta. Korišćenjem ovog servisa unapred možete izračunati koliko će vas koštati taksi vožnja. 

taksi-taxi-kalkulator-zrenjanin

TELEFON ZA ŽALBE

Još jedna lepa osobina ovog taksi udruženja je otvorenost za kritike. Kako sami kažu, cilj im je da budu bolji, ali na tom putu im je neophodna pomoć svojih redovnih stranaka. 

Broj za prijavljivanje svih nepravilnosti i žalbe 064 05 666 75

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh