I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Gruppo Zilio: Početak gradnje postrojenja za prečišćavanje vode u julu

Nakon što je Gradsko veće u ponedeljak donelo odluku o davanju u zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta za potrebe kompanije „Gruppo Zilio“ za početak izgradnje postrojenja za prečišćavanje vode, oglasila se i ta kompanija potvrdom da se sve pripremne radnje odvijaju po ranije utvrđenom dinamičkom planu.

voda

– Započeli smo naručivanje dela opreme, a početak građevinskih radova se očekuje u julu, kažu u ovoj kompaniji za portal I love Zrenjanin.

Budući da sve teče po rasporedu, oni dodaju da će postrojenje biti pušteno u rad u dogovorenom roku. Ugovor između preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ i kompanije „Gruppo Zilio“ potpisan je 12. februara pa se očekuje da će Zrenjaninci ispravnu vodu piti u oktobru.

PerSu marketi

Kompanija “Zilio” je deo sistema Greentech koji je u berzi na Danskoj. Njihovi najveći akcionari su proizvođač guma “Pirelli” i Banca Intesa. “Zilio” je prisutan na svetskom tržištu 55 godina, ima preko 110 referenci izgrađenih objekata u Italiji i svetu, a u ovom trenutku upravlja nad više od 40 objekata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh