I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Grejna sezona u Zrenjaninu počinje 15. oktobra

Grejna sezona u Zrenjaninu počeće kao i ranijih godina 15. oktobra, međutim, u Gradskoj toplani kažu da ukoliko tri dana za redom temperatura na području našeg grada izmerena u 21 čas ne bude viša od 12 stepeni Celzijuseve skale, snabdevanje toplotonom energijom može krenuti ranije.

toplana
Kako građani ne bi došli u situaciju da im tokom zimskih dana radijatori budu hladni, Gradska toplana će vršiti nekoliko proba u cilju pripreme distributivne mreže o čemu će blagovremeno izvestiti javnost.

Međutim, pre početka svake grejne sezone većinu naših sugrađana interesuje da li postoje svi uslovi kako bi se snabdevanje odvijalo bez problema.

Ove godine su rađene rekonstrukcije magistralnog dela vrelovoda koji se prostire od ulica Save Tekelije i Jug Bogdana do ulica Đorđa Stratimirovića i Stevice Jovanovića. Deo vrelovoda koji smo rekonstruisali, a nismo još uvek završili odnosi se na potez od Hitne pomoći do Žutog mosta, ali i od Žutog mosta do dela ulice Vojvode Petra Bojovića, čija ukupna dužina iznosi 900 metara. Pored toga, rađene su izmene na vrelovodnoj mreži u naselju 4. juli u okviru zgrada D3 koje sada imaju predizolovane cevi, ali i postavljanje cevi u ulici Brigadira Ristića A2 i A3, ističe Melanija Lojpur ispred  JKP „Gradska toplana“, i dodaje da su sve investicije rađene u cilju podizanja nivoa kvaliteta i sigurnosti u isporuci toplotne energije građanima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

U ovom preduzeću napominju da nas tokom 2014/2015 sezone očekuje primena tarifnog sistema, a to znači da će se korisnicima na sistemu daljinskog grejanja naplaćivati ona količina toplotne energije koja im se isporuči.

Količine koje se isporuče mere se u kalorimetrima koji su postavljeni u toplotnim podstanicama, a raspodela obračuna se vrši na osnovu udela grejne površine kupca u ukupnoj grejnoj površini koja se snabdeva sa jedne podstanice.

Sa druge strane, građanima koji su ugradili interne kalorimetre, obračunavaće se utrošak na osnovu merenja tih uređaja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh