I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Gradu Zrenjaninu velika zlatna medalja za manifestaciju „Dani piva“

Gradu Zrenjaninu pripala je Velika zlatna medalja za najbolju turističku manifestaciju “Dani piva”, a gradonačelniku Čedomiru Janjiću lično Diploma sa posebnim priznanjem za unapređenje i razvoj turizma, što je u rangu najznačajnijeg međunarodnog priznanja u regionu u oblasti turizma.

Ta priznanja sinoć su svečano dodeljena u Kongresnom centru Novosadskog sajma, a povodom otvaranja 49. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

49sajamturizmans_nagrade_3

Priznanje za najbolju turističku manifestaciju primili su gradonačelnik Čedomir Janjić i direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, a nakon što mu je uručeno i priznanje za unapređenje i razvoj turizma, gradonačelnik Zrenjanina je istakao da je to nagrada za sve ono što je urađeno u prethodnom periodu.

I Taxi Zrenjanin

– Od naše lepe manifestacije “Dani piva” stvorili smo, možemo reći, brend Srbije i regiona. Prošle godine smo napravili ozbiljnu manifestaciju, a ove godine smo ponovili to što smo uradili prethodne, što je prepoznato u najvišim turističkim krugovima i stigla je ova reprezentativna i prestižna nagrada. Zahvaljujem se i svim mojim saradnicima, koji su uložili puno napora da “Dani piva” budu manifestacija koja se prepoznaje u celoj Srbiji, ali i regionu, jer su nam gosti stizali sa svih strana – prokomentarisao je Janjić priznanja koja su mu sinoć uručena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

49sajamturizmans_nagrade_1

Gradonačelnik Zrenjanina, osim susreta sa potpredsednikom Pokrajinske vlade, imao je tokom večeri niz kraćih sastanaka i razgovora s predstavnicima gradova, institucija i turističkih organizacija iz naše zemlje i regiona – Rumunije, Crne Gore i Republike Srpske. Susret je upriličen i s predstavnicima bratskog grada Trebinja, čijoj je Turističkoj organizaciji pripalo priznanje za zvanični katalog turističke ponude tog grada.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh