I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Gradska tamburica“ sinoć privukla 3000 ljudi – večeras „Banda drvena“

Zrenjaninska muzička manifestacija „Gradska tamburica“ otvorena je sinoć na Trgu Dr Zorana Đinđića u prisustvu rekordnog broja posetilaca.

tamburica

Početak trodnevne manifestacije ozvaničio je zamenik gradonačelnika, Saša Santovac.

Otvaranje je proteklo uz vatromet i tamburaše kojima se pridružio i Milan Topalović Topalko. Kao centralno ime te večeri, Topalko je kasnije izveo nastup u ritmu svog pratećeg benda.

PerSu marketi

– Atmosfera je bila više nego usijana što se može videti čak i preko fotografija koje su danas bile dostupne i onima koji nisu mogli da nam se pridruže, rekli su organizatori za portal I love Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sinoć je koncert održala i novosadska grupa „Još ovu noć“. Vreme je poslužilo organizatore, a posetioce je iznanadio veliki odziv gostiju koji su pristigli sa svih strana. Procenjuje se da je prve večeri „tamburicu“ posetilo više od 3000 ljudi.

Sudeći po vremenskoj prognozi, vreme će poslužiti manifestaciju i večeras kada će nastupiti „Banda drvena“, ali i sutra kada se uz nastup „Garavog sokaka“ očekuje najveća poseta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh