I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Gradska akcija : Iznesite kabasti otpad

Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada otpočela je postavljanjem kontejnera u gradskim mesnim zajednicama po unapred utvrđenom programu Javno komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“.

Tokom sedmice pred nama, kontejneri zapremine 5 kubika, biće postavljeni u mesnim zajednicama Dolja-Crni šor, Šumica, Gradnulica i Centar.

kabasto-smece

MZDOLJA-CRNI ŠOR“  7. i 8. oktobar

I Taxi Zrenjanin

Kontejneri će biti postavljeni na uglovima ulica Tomićeve i Miletićeve, Dalmatinske i Višnjićeve, Balkanske i Čarnojevićeve, Miletićevе kod broja 18, i uglu Tomićeve i Birčaninove ulice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

MZ „ŠUMICA“  9. i 10. oktobar

Uglovi ulica Sinđelićeva i Vidakovićevа, Prizrenska i Šabačka, Balzakova i Žike Grujina, Radnička i M.Radovančeva, Stanoja Glavaša i Dobrovoljačka.

MZ „GRADNULICA“ 11. i 12. oktobar

Službe „Čistoće i zelenila“ kontejnere će postaviti na uglovima ulica Takovske i Ljubljanske, Cara Dušana i Njegoševe, Vladimira Cvetkova i Mileta Krunića, Žarka Turinskog i Petrovgradskog odreda i u ulici Mihajlovački drum kod Persu marketa.

MZ „CENTAR“  13. i 14. oktobar

Ulaz u naselje Pariske komune, uglovi ulica dr Zorana Kamenkovića i 29. novembra(kod bivše fabrike šešira), Svetosavske i Pupinove, Svetozara Markovića i Gimnazijske, Jevrejske i Sarajlijine ulice.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh