I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Gradonačelnik zahteva razrešenje člana Gradskog veća Dragiše Albulja

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić podneo je danas Skupštini grada zahtev za razrešenje člana Gradskog veća Dragiše Albulja, zaduženog za resor imovine grada.

Gradska-uprava

Ova odluka proistekla je nakon što su odbornici opozicije krajem decembra prošle godine obelodanili da „Albulj bespravno koristi jedan od stanova koji su u vlasništvu grada i ne plaća komunalije“.

Janjić je tada javno obećao da će navodi biti provereni i da će problem biti rešen ukoliko se tvrdnje opozicije pokažu istinitim. Mesec dana nakon toga, na današnjoj sednici Janjić je najavio da će se o Albuljevoj smeni odlučivati na prvoj narednoj sednici.

I Taxi Zrenjanin

– Neću dozvoliti da se ime grada Zrenjanina kalja na bilo koji način. Propisi i zakoni moraju da se poštuju i ne sme biti pošteđenih. Istrajaću u nameri da nam grad bude na ponos i neću dozvoliti zloupotrebe bilo kakve vrste u mom okruženju. Svi moraju da poštuju zakon i plaćaju svoje obaveze. U prethodnih mesec dana potpisao sam oko 50 rešenja o iseljenju dužnika iz poslovnih objekata u centru grada, rekao je gradonačelnik Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

albuljAPSURD DUŽNOSTI I POSTUPAKA

Dragiša Albulj je posao gradskog većnika u resoru imovine grada obavljao od septembra 2012. godine. Taj resor obuhvata gradsko građevinsko zemljište, stanove, poslovni prostor i službene zgrade lokalne samouprave, osnovne škole, domove zdravlja, predškolske ustanove i vrtiće, ustanove kulture, sportske objekte, mesne zajednice, trgove, parkove, pijace, groblja, upis javne svojine do restitucije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh