I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Gradonačelnik: Siguran sam da će policija sankcionisati vandale

Nakon što je tokom leta polomljena informativna tabla sa mapom grada u neposrednoj blizini Narodnog muzeja, istu sudbinu dočekala je i druga tabla postavljena kod ulaza na parking Gradske kuće.

Pojedini sugrađani na ovaj način pokazuju da nemaju ni kulturu ponanašanja ni poštovanje prema svom gradu. Pored toga, ni svest o tome da su ceo centar – Trg slobode, Subotićeva ulica, i Ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića, pokrivene video nadzorom i da je zahvaljujući istom dosta počinilaca u ranijem periodu otkriveno.

Ovih dana je iščupan i okvir sa zaštite koja natkriva jednu od gradskih fontana.

I Taxi Zrenjanin

Gradonačelnika Čedomira Janjića koji često poziva građane da čuvaju svoj grad, pitali smo šta misli o poslednjim slučajevima u kojima je uništena javna imovina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Trudimo se da mnogo toga uradimo, da ulepšamo i unapredimo grad. Naravno da sam uvek razočaran kada vidim šta vandali urade i sa tablama, fontanom, ima oštećenja i na drugim mestima, ali bez obzira na sve, mi ćemo to popraviti i trudićemo se da naš grad bude još lepši, rekao je Janjić portalu I love Zrenjanin.

Na pitanje da li Gradska uprava i policija preduzimaju neke mere povodom tiih događaja, gradonačelnik je istakao:

– Imamo sjajnu saradnju sa Policijskom upravom Zrenjanin i siguran sam da će njihovi operativci doći i do tih izgrednika i da će oni biti sankcionisani.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh