I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Građani Zelenog polja uredili naselje u radnoj akciji

Stanovnici zrenjaninskog naselja Zeleno polje, u saradnji sa Savetom mesne zajednice, iskoristili su sunčan subotnji dan za radnu akciju i uređenje prostora oko nove ambulante.

radna_akcija_zeleno_polje_zrenjanin_gradjani_rade

Akciju su podržali preduzeća “Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina”, “Čistoća i zelenilo” i brojni preduzetnici. Radove je obišao i gradonačelnik Zrenjanjanina Ivan Bošnjak.

– Najbolji način da se utiče na svoju okolinu je ovaj dobrovoljni rad. Građani trebaju da ga iniciraju i pozovu nas iz Gradske uprave, a mi ćemo se potruditi da angažujemo javna preduzeća i pomognemo im, izjavio je Bošnjak.

I Taxi Zrenjanin

Bošnjak je dodao da je ovo „samo jedan posao u nizu uređenja koje nas očekuje“ i  pozvao ostale gradske i seoske mesne zajednice da okupe ljude i nevladine organizacije i sprovedu slične aktivnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

radna_akcija_zeleno_polje_zrenjanin 

Predsednik saveta Mesne zajednice, Zoran Ljubotina, istakao je da je ova akcija dugo pripremana ali da je najveću prepreku predstavljao nedostatak finansijskih sredstava.

– Sličnih akcija do sad nije bilo na potezu Zelenog polja, stoga smo rešili da danas skratimo ogradu oko ambulante kako bismo deci proširili prostor za igralište za oko 20 metara. Proširenje sprovodimo u dve faze- prva je današnja aktivnost a drugu očekujemo na proleće. Oko pešačkih staza pored ambulante nasućemo zemlju, poravnati ih i ozeleneti. Na drveće su postavljene kućice za ptice o kojima će deca voditi računa.

Ljubotina je istakao i da je gradonačelnik obećao malu pomoć kako bi se, narednog vikenda, uredile zgrade vrtića „Biberče“ i mesne zajednice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh