I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Građani i policija danas na mini paradi u centru Zrenjanina (VIDEO)

Zrenjanin je siguran grad u kom se smanjuje stopa kriminilatiteta – izjavili su potpredsednik Vlade republike Srbije i gradonačelnik Zrenjanina prilikom obilaska vozila i opreme na Trgu slobode.

 

U pitanju je  donacija policiji, koju je Grad Zrenjanin obezbedio kroz IPA projekte  prekogranične saradnje Rumunija – Srbija. Motornih vozila, mašine, sredstva i oprema namenjenih reagovanju u vanrednim situacijama, ali i preventivnom delovanju, ukupne je vrednosti  500.000 EUR. Među opremom su  jedno motorno vozilo marke Dačija Sandero 4×4, civilno vozilo marke Pežo 301, jedan patrolni čamac, jedan gumeni čamac marke ATOL 6 sa motorom marke Mercury od 4 KS, laserski radar T-LASER 3 i dva višenamenska vatrogasna vozila, ukupne vrednosti od oko 200.000 EUR.

PerSu marketi

Na Trgu slobode  održana je  i manifestacija u okviru projekta Uprave policije MUP Republike Srbije “Policija u zajednici”. Tom prilikom predstavljeni su policijska oprema, vozila i tehnika, a pripadnici policije družili su se građanima, fotografisali, informisali zainteresovane o nameni vozila i opreme. Posebnu pažnju i interesovanje izazvali su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i Konjičke jedinice sa 6 konjanika, gde su se najviše zadržavali naši najmlađi sugrađani. U programu je učestvovao i Orkestar policije PU za Grad Beograd.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh