I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Građani i firme pomogli Stojkovićima na humanitarnoj žurci u „Museumu“

Club „Museum“ u saradnji sa više organizacija bio je domaćin humanitarne žurke „Zrenjanin za  Stojkoviće“.

Menadžment ove diskoteke  je celokupan prihod od ulaznica kao i prihod sakupljen od dobrovoljnih priloga  i celokupan profit ostvaren na ovoj žurci  uplatio u korist porodice Stojković. Na žurci su takođe prikupljana i garderoba i ostale potrepštine.

Inicijativi „Museuma“ priključio se i Rotaract klub. Zbog ovakvih situacija i inicijativa kad nekome treba pomoći i postoji organizacija kakva je naša. Mi ćemo se potruditi da apelujemo na što više pojedinaca i organizacija kako bi se pomoglo  porodici Stojković da im se nadoknadi barem deo onog što je izgubljeno – kaže Veselin Stojanovski član „Rotaract“ kluba Zrenjanin.

PerSu marketi

– Mi smo večeras zaduženi za muzički deo žurke, tako pokazujemo da smo humani i da svakome treba pomoći u ovakvoj situaciji jer to može da se desi svakome od nas – reči su Baneta Adamova   koji je uz Miloša Mećavina, Dragoljuba Grbića i Vanju Vojvodić pevao na ovoj humanitarnoj žurci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Porodicu Stojković, samohranu majku sa petoro dece kao i njenog brata 10. januara ove godine zadesila je velika nesreća kada im je u požaru izgorela kuća i sva imovina.  U akciju pomoći ovoj porodici uključio se Grad Zrenjanin, mnogobrojni pojedinici i organizacije.

 

 

– Zahvaljujemo se svim ljudima koji su ispoštovali naš poziv i pojavili se na žurci, a takođe i svojim prilozima učestvovali u ovoj akciji.  Posebno podvlačimo da je neophodno obezbediti još dosta građevinskog materijala da bi  izgradnja kuće uopšte bila započeta jer medijska slika koja je stvorena po kojoj je kuća već izgrađena je potpuno pogrešna. Zbog toga ćemo se truditi  da i dalje animiramo kako pojedince tako i kompanije da bi pomogli ovoj porodici – rekao je Milan Slavić jedan od inicijatora akcije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh