I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Gradi se prilazna rampa u MZ „Dolja – Crni šor“ za osobe sa invaliditetom

Inicijativom Saveta MZ Dolja – Crni Šor u toku je realizacija izgradnje prilazne rampe za osobe sa invaliditetom do objekta ambulante u toj mesnoj zajednici.

Ova ambulanta ima i najveću frekvenciju pacijenata sa invaliditetom s obzirom na to da se u neposrednoj blizini nalazi Gerontološki centar.

20160413_092407m

-Da bi došlo do realizacije ove investicije moralo se ispuniti nekoliko preduslova, pre svega stabilizacija finansijske situacije u Domu zdravlja. Ova ustanova sada ima mogućnost i postepenog obnavljanja opreme ne samo u ambulantama u gradu već i u naseljenim mestima, a to se odnosi i na medicinsku i na svu prateću opremu, rekao je dr Predrag Matejin.

PerSu marketi

20160413_095010n

Prilazna rampa za osobe sa invaliditetom radi se po evropskim standardima i propisima koji regulišu ovu oblast i zato je jedinstvena po funkcionalnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-MZ Dolja – Crni Šor i ranije je dotacijama pomagala ovu ambulantu određenom pratećom opremom i zato ćemo sa velikim zadovoljstvom i ovu rampu predati na upotrebu našim sugrađanima kada ona bude dovršena, rekao je ovom prilikom predsednik Saveta te mesne zajednicePredrag Pavlov.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh