I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Građani i volonteri prikupili odeću za stanare Svratišta

U akciji prikupljanja odeće za stanare zrenjaniskog Svratišta koju su organizovali mladi volonteri Dečijeg kreativnog centra „Maštalište“, odazvao se značajan broj građana. Prikupljeno je deset džakova garderobe i obuće koji će sutra biti predati Svratištu.

mastaliste za svratiste
Prikupljala se letnja garderoba koja će stanarima biti neophodna u narednih par meseci, a mnoge stvari moći će da nose i u narednim sezonama.

– Ovo je prva akcija ove vrste u organizaciji volontera „Maštališta“, ali ne i poslednja. Planiramo da na jesen sprovedemo sličnu akciju kako bismo pomogli prikupljanje zimske garderobe koja je preko potrebnija. U ovoj akciji je prikupljeno i nešto ženske i dečije garderobe, i to ćemo proslediti nekoj od socijalno ugroženih porodica – kaže Srđana Milosavljević, jedna od 10 volonterki i saradnica koje su u okviru „Maštališta“ pomogle socijalno ugroženim sugrađanima.
Volonteri su ponosni na akciju i još više na sugrađane koji su pokazali spremnost da pruže ruku onima kojima je pomoć potrebna.

svratiste

Fordomanija

– Ne zaboravimo da „jabuka prosjaku znači mnogo“. Ne može neko pomoći svakom, ali svako može da pomogne nekom – poručila je Srđana u razgovoru za portal I love Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh