I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Grad regresira prevoz đaka do juna 2015. godine

Članovi Gradskog veća usvojili su u protekloj nedelji Predlog Zaključka u vezi odobravanja regresiranja prevoza učenika srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina za decembar 2014. godine i za period od januara do juna 2015. godine.

karte

Tako će učenici iz naseljenih mesta sa teritorije grada Zrenjanina, koji pohađaju srednje škole u Zrenjaninu, mesečnu kartu u decembru 2014. godine plaćati 3000 dinara, u januaru 2015. godine 2100 dinara, februaru, martu, aprilu, maju 2015. godine 3500, junu 2015. godine 2600 dinara, a razlika do pune cene mesečne karte biće regresirana iz budžeta grada Zrenjanina za 2014/2015. godinu.

Učenici koji sa teritorije grada Zrenjanina putuju u srednje škole čije je sedište van teritorije grada Zrenjanina, plaćaju polovinu od pune cene mesečne karte, a druga polovina regresira se iz budžeta grada Zrenjanina.

PerSu marketi

Učenici čije su porodice korisnici materijalnog obezbeđenja preko Centra za socijalni rad grada Zrenjanina, imaju pravo na besplatnu mesečnu kartu, kao i učenici za koje Centar za socijalni rad, na osnovu evidencije, da mišljenje da im je potrebno obezbediti besplatnu mesečnu kartu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh