I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Grad raspisao konkurs za stipendiranje 116 srednjoškolaca i studenata

Grad Zrenjanin je raspisao je danas konkurs za ukupno 116 stipendija namenjenih izuzetno nadarednim srednjoškolcima i studentima sa teritorije našeg grada, za 2014/2015. godinu.

stipendija

Kako je sopštilo Odeljenje društvenih delatnosti u Gradskoj upravi, konkurs je raspisan za stipendije 11 učenika srednjih škola od kojih je jedna namenjena učeniku sa invaliditetom, i za 105 studenata od kojih je pet predviđeno za studente sa invaliditetom.

Visina novčanih sredstava na mesečnom nivou od 5.400 dinara za učenike srednjih škola i 8.400 dinara za studente, usklađena je sa visinom stipendija koje nadarenima daje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, što pokriva troškove smeštaja i ishrane na mesečnom nivou u studentskim domovima. Odobreni iznos isplaćuje se u devet mesečnih rata, kažu u tom odeljenju.

PerSu marketi

Konkurs je otvoren do 31. januara 2015. godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tekst konkursa je objavljen u današnjem izdanju lista “Zrenjanin” i na sajtu grada Zrenjanina u delu E-uprava, Konkursi i obaveštenja, gde se može preuzeti i prijava na konkurs sa ostalim neophodnim obrascima. Štampana verzija prijave i obrazaca je dostupna u kancelariji broj 9, odnosno na pisarnici Gradske uprave u kancelariji 53, svakim radnim danom od 7 do 19 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh