I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Grad raspisao konkurs za stipendiranje 116 srednjoškolaca i studenata

Grad Zrenjanin je raspisao je danas konkurs za ukupno 116 stipendija namenjenih izuzetno nadarednim srednjoškolcima i studentima sa teritorije našeg grada, za 2014/2015. godinu.

stipendija

Kako je sopštilo Odeljenje društvenih delatnosti u Gradskoj upravi, konkurs je raspisan za stipendije 11 učenika srednjih škola od kojih je jedna namenjena učeniku sa invaliditetom, i za 105 studenata od kojih je pet predviđeno za studente sa invaliditetom.

Visina novčanih sredstava na mesečnom nivou od 5.400 dinara za učenike srednjih škola i 8.400 dinara za studente, usklađena je sa visinom stipendija koje nadarenima daje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, što pokriva troškove smeštaja i ishrane na mesečnom nivou u studentskim domovima. Odobreni iznos isplaćuje se u devet mesečnih rata, kažu u tom odeljenju.

PerSu marketi

Konkurs je otvoren do 31. januara 2015. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tekst konkursa je objavljen u današnjem izdanju lista “Zrenjanin” i na sajtu grada Zrenjanina u delu E-uprava, Konkursi i obaveštenja, gde se može preuzeti i prijava na konkurs sa ostalim neophodnim obrascima. Štampana verzija prijave i obrazaca je dostupna u kancelariji broj 9, odnosno na pisarnici Gradske uprave u kancelariji 53, svakim radnim danom od 7 do 19 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh