I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Janjić : Grad nezadovoljan uslugama „Net busa“

Gradski većnici skinuli su sa dnevnog reda poslednje sednice Gradskog veća – predlog preduzeća „Net bus CO“ o povećanju cene karata u gradskom saobraćaju.

Rukovodstvo tog preduzeća obrazložilo je da je „sadašnja cena za 45 odsto niža od ekonomski opravdane cene“, i podsetilo da je poslednja korekcija cena izvršena u novembru 2008.godine.

 

Predlog je skinut sa dnevnog reda, a zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Čedomir Janjić koji je predsedavao sednicom rekao je da grad nije zadovoljan uslugama koje se pružaju građanima.

Fordomanija

– Ne mogu reći da smo zadovoljni javnim prevozom u gradu, mi smo tu delatnost prepustili jednom preduzeću a našim stručnim službama je naloženo da naprave elaborat i plan boljeg funkcionisanja javnog prevoza. Nadam se da ćemo u najskorije vreme imati gotov predlog, a onda ćemo sa svim činiocima dogovoriti kako poboljšati javni prevoz u gradu i naseljenim mestima – rekao je Janjić novinarima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh