I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Grad ih nije zaboravio – paketići i za male pacijente

Darivanjem božićnih i novogodišnjih paketića i poklona, grad Zrenjanin je i ove godine obradovao mališane dečijeg vrtića, koji se nalazi na Odeljenju pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

Dr Tatjana Stanković, načelnica službe pedijatrije se zahvalila lokalnoj samoupravi na ovom humanom gestu i istakla je, da se zaposleni na ovom odeljenju zajedno sa roditeljima i njihovom decom nadaju, da će posle dugo vremena sledeće godine moći da rade u boljim i savremenijim uslovima.

-Vreme je respiratornih infekcija tako da imamo povećan broj hospitalizovane dece. Uslovi u kojima lečimo decu su ispod idealnog, i zato u narednu godinu ulazimo sa velikom nadom da će pedijatrija – uz podršku i pomoć donatora i grada Zrenjanina – konačno biti obnovljena.

PerSu marketi

Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ godišnje ima oko 10 000 opštih pedijatrijskih pregleda, a takođe i veliki broj subspecijalističkih pregleda. Zahvaljujući tome, što na ovom odeljenju rade školovani lekari, pedijatri i subspecijalisti, najmlađi sugrađani našeg grada tokom cele godine mogu dobiti kvalitetnu zdravstvenu negu i lečenje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh