I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„Gomexov“ Rashladni centar u funkciji 1.januara

Izgradnja Rashladnog centra kompanije Gomex u industrijskoj zoni Jugoistok odvija se planski i prvog dana 2014. godine, objekat će biti u funkciji, potvrđeno je portalu I love Zrenjanin iz te trgovinske kompanije koja je rešila da proširi poslovanje.

Budući centar koji se gradi na 4800 kvadratnih metara, omogućiće kompaniji Gomex da u celini kontroliše kvalitet hlađenih proizvoda sve do krajnjeg kupca po najboljim principima sledljivosti proizvoda.

rashladni-centar-gomex-u-izgradnji

– Izgradnja Rashladnog centra ide odličnim tempom i ne očekujemo nikakvo probijanje rokova, naročito uzimajući u obzir da je finansijska konstrukcija zatvorena u potpunosti i da nas, sa druge strane, prate izuzetno povoljne vremenske okolnosti. Završetak građevinskih radova očekujemo  do polovine decembra, a zatim montažu opreme i probni rad. Mislim da će nas ova investicija značajno odvojiti od konkurencije jer u ovom momentu ni najveći trgovci nemaju ovakvu vrstu postrojenja. U suštini, „Gomex“ ovim potezom uzima u ruke svoju sudbinu, pa „kom opanci kom obojci“, kaže za I love Zrenjanin generalni direktor kompanije, Goran Kovačević.

I Taxi Zrenjanin

U budućem centru obrađivaće se i pakovati velike količine nabavljenog mesa, dok će se gotovi proizvodi od mesa i mesnih prerađevina čuvati u posebnim rashladnim komorama do trenutka distribucije u objekte “Gomexove” maloprodajne mreže. Na ovaj način, potrošačima će mesni proizvodi biti dostupni u svakom momentu, u dovoljnoj količini i uz najviše garancije za zdravstvenu bezbednost proizvoda.

– Bez obzira što ćemo imati povećane troškove zbog ovog ulaganja u kvalitet, ne planiramo poskupljenje proizvoda, jer očekujemo povećanu prodaju koja će amortizovati nastale troškove, pojasnio je Kovačević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U centru će u početku biti uposleno tridesetak novih radnika od kojih je polovina već primljena u radni odnos i trenutno je na obuci. U daljoj budućnosti, ova kompanija očekuje povećanje zaposlenosti srazmerno povećanju prometa u centru.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh