I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Gomex“ na humanitarnoj manifestaciji „Derani i snaše“

Humanitarna manifestacija i donatorska večera u organizaciji studenata treće godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu pod nazivom „Derani i snaše, ’ajd u provod na salaše“ još jedna je od akcija koju je podržala zrenjaninska kompanija Gomex.

derani-snase

Naša kompanija sa zadovoljstvom se priključila Organizacionom odboru, potvrđujući na taj način visok stepen društvene odgovornosti, ovog puta sa posebnim akcentom na najmlađima. Naime, sav prihod od ulaznica prikupljenih na ovoj večeri prosleđen je udruženju „Debra“ koje je osnovano 2008. godine sa ciljem da pomogne osobama sa buloznom epidermolizom (EB) u očuvanju zdravlja i olakšavanju svakodnevnog života. EB je retko nasledno oboljenje kože, sa bolnim ranama sličnim opekotinama, koje teško zarastaju i imaju brojne posledice na celokupno zdravlje i život obolelog. „DEBRA“ trenutno okuplja 20 osoba sa buloznom epidermolizom, od kojih su 15 deca. Gosti završne večeri doneli su i brojne poklone, školski pribor, odeću, sredstva za higijenu, slatkiše i igračke za decu.

derani-snase1

PerSu marketi

Završno veče manifestacije „Derani i snaše, ’ajd u provod na salaše“ održano je u prijatnom ambijentu novosadskog restorana „Ribarac“ uz zanimljiv i raznovrstan kulturno-umetnički program i bogatu ponudu autentičnih vojvođanskih jela. Gosti su imali priliku i da se, kroz duhovite skečeve, upoznaju sa nekadašnjim načinom života na salašu kao i da čuju poučne priče o vojvođanskim salašima i njihovoj istoriji.

derani-snase2Iznenađenje večeri – glumci popularne serije „Državni posao“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U proteklih šest godina, studenti treće godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu organizovali su oko 30 donatorskih večera i sličnih dešavanja i do sada je sakupljeno više od 60.000 eura.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh