I love Zrenjanin

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Gomex“ i pozorište zajedno i u novoj sezoni

Direktor „Gomexa“ Goran Kovačević i direktorka Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Ivana Kukolj Solarov, potpisali su danas sporazum kojim se nastavlja dugogodišnja saradnja trgovinske kompanije i gradskog teatra.

Saradnja je uspostavljanja 2010. godine radi promovisanja kulture i pozorišne umetnosti u Zrenjaninu.

ugovor-gomex-pozoriste

Obraćajući se prisutnima, Goran Kovačević je istakao da na ovaj način kompanija
„Gomex“ želi da doprinese kulturnoj sceni grada.

PerSu marketi

– Kvalitetna ponuda kulturnih sadržaja, slika je jednog grada koji dobro funkcioniše, rekao je Kovačević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Direktorka pozorišta je podsetila da je zrenjaninski teatar do sada, zahvaljujući donaciji Gomexa realizovao predstave „Sluga dvaju gospodara“, „Večera budala“ i „Vlast“.

Zahvaljujući ovoj donaciji, pozorišna publika u Zrenjaninu biće u prilici da 15. oktobra, za rođendan Narodnog pozorišta, od 20 časova pogleda premijeru predstave „Prs’o“ koja će istovremeno označiti i početak pozorišne sezone 2015/2016.

Režiju ovog savremenog francuskog vodvilja, prema tekstu Remi de Voa, potpisuje Olivera Đorđević. Za prevod sa francuskog zaslužna je Ana Valter, dok je dizajn scenografije i kostimografije poveren Diani Radosavljević Milović. Predstava „Prs’o“ obrađuje teme sa kojima se susrećemo svakog dana, poput nezaposlenosti, problema sa privatizacijama i tranzicijom, i sagledava ih iz jednog potpuno drugačijeg i šaljivog ugla.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh