I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Gomex“ i „P&G“ opremili Dečiji dispanzer

Zahvaljujući donaciji kompanija „Gomex“ i „P&G“, prostorije Dečijeg i Školskog dispanzera u Zrenjaninu, opremljene su LCD televizorom i DVD plejerom, setom stola i stolica za čekaonicu, a službama ovih odeljenja biće olakšan rad sa pet novih monitora za računare.

Na ovaj način, u osveženom ambijentu, mališanima će čekanje na pregled biti prijatnije.

zr_ped_10

Ova humanitarna akcija sprovedena je drugu godinu za redom prodajom brendova „P&G“ u „Gomexovim“ objektima, od čega se određeni deo sredstava izdvajao za pomoć pet pedijatrijskih odeljenja u našoj pokrajini.

I Taxi Zrenjanin

„Ove godine izabrali smo „Ariel“ i „Fairy“ kao najprodavanije artikle kako bismo prikupili što veći iznos i obnovili pedijatrije. Zahvaljujem se svim potrošačima koji su se odazvali u kampanji i obećavam da nećemo stati na ovome jer još uvek ima posla“, izjavila je Jelena Stojanović, supervizor prodaje u kompaniji „Nelt“ koja distribuira proizvode kompanije „P&G“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prilikom uručenja donacije Bojana Nićetin, marketing menadžer kompanije „Gomex“, rekla je da su društveno odgovorne kompanije prepoznale probleme sa kojima se ove ustanove susreću a u saradnji sa kupcima – neke od njih i rešile.

I dalje ćemo organizovati slične akcije, a ovim putem bih pozvala sve naše sugrađane da nastave da učestvuju u njima, jer i sami znaju u kakvom su stanju ustanove za našu decu.“

 gomex donacija

Donaciju je u ime Dečijeg dispanzera primila dokotorka Ljiljana Koložvari koja se zahvalila na primljenim poklonima. Posle Zrenjanina, kompanija „Gomex“ će ovih dana posetiti pedijatriju u Somboru a u toku sledeće nedelje Bačku Palanku, Novi Sad i Vršac.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh