I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Gomex dao „vetar u leđa“ društveno odgovornim kompanijama

Unija poslodavaca Vojvodine i Mreža „SOS Vojvodina“ ozvaničili su 17. marta 2015. godine započetu saradnju na podsticanju društveno i socijalno odgovornog ponašanja i afirmisanju filantropije među privrednicima, kompanijama, organizacijama i građanima AP Vojvodine.

gomex-sos

Predsednik Unije Stanko Krstin i koordinatorka Mreže „SOS Vojvodina“ Đurđica Lazić potpisali su Memorandum o saradnji u prisustvu predstavnika Pokrajinske vlade, kompanije „Telekom“ i „Gomex“ koje su tokom prethodne dve godine podržavale rad šest ženskih organizacija u pružanju usluge SOS telefona za žene sa iskustvom porodičnog i partnerskog nasilja.

Želeći da ostvari nove i efikasnije modele saradnje sa Mrežom, predsednik Unije poslodavaca Vojvodine Stanko Krstin naveo je da je cilj kako poslodavaca, tako i radnika, ne samo zarada, već i dostojanstvo, sigurnost i uverenje da svi imaju pravo na normalan život. Poslodavci se ovom saradnjom posebno fokusiraju na socijalno odgovoran aspekt poslovanja, a sve u cilju zajedničke dobrobiti celokupnog društva.

PerSu marketi

Pomoćnica pokrajinskog sekretara za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Anita Beretić prisustvovala je potpisivanju Memoranduma i tom prilikom istakla da je ovakav vid saradnje neophodan za održiv sistem pružanja adekvatne pomoći, zaštite i vid je ekonomskog osnaživanja ranjivih grupa, poput žena žrtava nasilja u porodici. Pokrajinski sekretarijat traga i za drugim modelima kako da se i ostali relevantni društveni akteri uključe u borbu protiv nasilja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U ime kompanije Gomex, svečanom skupu obratila se Bojana Nićetin, rukovodilac marketinga, izražavajući zadovoljstvo što je humanitarna akcija koja je sprovedena sa mrežom SOS telefona za žrtve porodičnog nasilja krajem prošle godine, naišla na ovakav odjek u javnosti. Gomex je posebno ponosan na činjenicu da je akcija bila „vetar u leđa“ nevladinom sektoru da se čvršće poveže sa drugim privrednim subjektima, podižući ovu inicijativu na jedan značajno viši nivo.

Nićetin je na kraju istakla da je njihova poruka svima koji su spremni da se uključe u akciju iz Unije poslodavaca Vojvodine, da pomoć ne predstavlja samo jednokratna finansijska uplata već da je mnogo veća pomoć ulaganje energije i kreativnosti u osmišljavanje raznih akcija sa ovom asocijacijom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh