I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pokrenuta akcija „Signal za pomoć“ – potrošači pomažu SOS mrežu

Kompanija „Gomex“ pokrenula je akciju „Signal za pomoć“  u cilju finansijske podrške SOS telefonu za žrtve nasilja u porodici.

Ova zrenjaninska trgovačka kompanija je u saradnji sa poslovnim partnerima obezbedila četiri proizvoda od čije će se prodaje izdvajati sredstva za pomoć rada SOS mreže.

gomex

Kupovinom bilo kog od četiri proizvoda – Pampers pelena, Always uložaka, Blend-a-med paste za zube i Head & sholders šampona za kosu, naši potrošači moći će direktno da pomognu rad SOS telefona. Od ukupne sume koja se ostvari prodajom navedenih artikala u periodu od 24. oktobra do 20. novembra, izdvojićemo 10 odsto i usmeriti ih za žrtve nasilja u porodici, rekao je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije „Gomex“.

Fordomanija

Nosilac projekta SOS mreže u našem gradu je Zrenjaninski edukativni centar koji ovaj posao radi volonterski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Ovo vrsta podrške nam jako puno znači jer pre svega pruža primer drugim kompanijama i ističe značaj SOS telefona. SOS telefon postoji kao socijalna usluga, radi se potpuno volonterski zbog čega nam je podrška kompanija veoma važna i umnogome će olakšati naš rad u narednom periodu. Mi smo prvu komunikaciju sa „Gomexom“ ostvarili u aprilu kada smo pozivali lokalne kompanije i privrednike da kroz svoje priloge podrže rad SOS telefona. Kompanija „Gomex“ je prepoznala važnost postojanja ove linije, rekla je koordinatorka Zrenjaninskog edukativnog centra Radoslava Aralica.

gomex1

Preko SOS linije u Zrenjaninu od početka godine ostvareno je 270 poziva, i pruženo je 112 usluga ženama žrtvama nasilja, što govori o potrebi postojanja ovakve vrste pomoći u Zrenjaninu.

– Od septembra imamo i uslugu psihološkog i pravnog savetovališta jer se pokazalo da je ženama neophodno da dođu i na individualno savetovanje, a budući da mi nemamo posebna sredstva za takve usluge, ovakve akcije kakvu je pokrenula kompanija „Gomex“ mogu da nam pomognu da one budu održive, naglasila je Aralica.

Pored direktnog promovisanja ove društveno odgovorne akcije u svojim objektima u nekoliko vojvođanskih gradova, kompanija „Gomex“ je i u najnovijem broju „Porodičnog magazina“ istakla sve detalje u vezi akcije „Signal za pomoć“ kako bi potrošači znali kojim proizvodima mogu pomoći SOS liniji.

signal

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh