I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Veliki horoskop za 2017. godinu

OVAN

Vi ste pod uticajem Urana, naročito rođeni u trećoj dekadi znaka. To znači da imate dinamičan život i da su iznenađenja uvek moguća. Jupiter je do sredine oktobra u vašem polju partnerstva i braka što je sjajno ako razmišljate o zajedničkom životu sa dragom osobom. Mnogi će se zaljubiti ako već nisu, dok će ostali imati period harmonije i uživanja. Krajem godine Jupiter deluje na osmo polje i donosi uspeh na finansijskom planu. Moguće nasleđe ili podrška drugih kroz sponzorstvo. Energetski ste najsnažniji tokom februara, avgusta i krajem godine.

BIK

Za vas je prva polovina marta zanimljiva zbog povratnog hoda Venere. Sve će biti u znaku tajne ljubavi, skrivenih emocija, dvoumljenja, vraćanja u prošlost. Dakle, prva polovina godine je u znaku ustreptalih emocija a jesen ukazuje na stabilizaciju. Jupiter prelazi u polje braka, partnerstva a to mnogima daje šansu za pronalaženje srodne duše. Svakako, sledi period zadovoljstva i harmonije u ljubavi. Južni lunarni čvor deluje na oblast karijere od maja što može doneti promene statusa. Povoljan je za privatan biznis ali ne ako radite za druge. Odlično se osećate tokom a juna a od jeseni pripazite na liniju.

BLIZANCI

U novu godinu ulazite dok je Merkur još uvek retrogardan. No, to neće potrajati dugo, tako da vrlo brzo nastavljate sa ostvarivanjem planova. Budite na oprezu tokom aprila, avgusta i krajem godine,  jer će se to kretanje ponoviti.To je prilika da ponovo analizirate sve što ste uradili u prethodnom periodu ili da završite ono što je ostalo po strani. Značajnije promene možete očekivati od sredine oktobra  jer će Jupiter poboljšati  situaciju na radnom mestu. Donosi finansijski uspon i poslovna putovanja.  Krajem godine se oslobađate negativnog uticaja Saturna, kada je reč o ljubavi. Nova ljubav ulazi u vaš život! U julu ste u top formi.

RAK

Kod vas je akcenat na poslovima i karijeri.Izuzetno ste aktivni tokom februara i marta kada su na pomolu novi aranžmani. Od jeseni se možete nadati finansijskom uspehu. Jupiter prelazi u peto polje kreativnosti, ljubavi, dece, tako da više pažnje posvećujete stvarima koje volite. Možete unovčiti svoje talente. Mnogi će se sretno zaljubiti ili doživeti sreću kroz decu. Ako razmišljate o proširenju porodice, sada je prilika za to. Krajem godine Saturn prelazi u sedmo polje partnerstva, tako da se mogu prekinuti odnosi koji su, ionako, bili pod znakom pitanja. Slabe tačke mogu biti zglobovi, kolena i kukovi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Ulazite u godinu koju ćete pamtiti po zanimljivim dešavanjima. Već u februaru je pomračenje u vašem znaku, a drugo je u avgustu, totalno! U maju severni lunarni čvor prelazi u vaš znak koji je indikator ličnog uspeha. Bitno je da znate šta hoćete i da svesno stremite ka tom cilju. Možete biti uspešni u privatnom biznisu, naročito od jeseni kada Jupiter uđe u vaše polje privatnosti. Aspekt je odličan za nekretnine, kupovinu stana, kuće ili za proširenje poslovnih prostorija. Unosi sreću i radost u porodične odnose. Tokom leta ste u najboljoj formi.

DEVICA

Godinu počinjete radno i užurbano. Merkur je u povratnom hodu i vraća vas na poslove koji su se nagomilali. Njegovo kretanje će se osetiti tokom aprila, avgusta i decembra. Tokom marta budite na oprezu kada je reč o finansijama, pozajmicama, kreditima i porezima. Ne izlažite se rizicima u slučaju da dobijete primamljivu ponudu. Do jeseni ste uspešni kada je reč o finansijama. Jupiter od oktobra deluje na polje komunikacija. Biće više putovanja ali i interakcija sa bliskom rodbinom. Krajem godine Saturn utiče na ljubav i čini vas ozbiljnijim. Sklonost infekcijama početkom godine.

VAGA

Jupiter, planeta sreće, je u vašem znaku do sredine oktobra. Od vas zavisi kako ćete iskoristiti blagonaklonost ove planete. Možete poboljšati svoj status, finansije, okrenuti se obrazovanju, putovanjima i slično. Značajan period je tokom retrogardnog kretanja Venere u prvoj polovini marta. Moguća su iznenađenja kroz partnerske i bračne odnose. Nisu isključena dvoumljenja, tajnovitost ili nedoumice, ukoliko ste u prilici da birate između dve opcije. Lep ljubavni period je u junu i oktobru. Jesen donosi poboljšanje na finansijskom panu. Vodite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Saturn u vašem polju zarada je, na neki način, pokazatelj novčanih problema. Većina se oslanja na zalihe i štednju a ekonomska sigurnost je rezultat težih odricanja. Od jeseni se situacija menja jer će Jupiter u vašem znaku doneti poboljšanje. Krajem godine Saturn prelazi u treće polje komunikacije, tako da će biti promene i na poslovnom planu. Izuzetno ste aktivni  tokom februara dok je Mars u polju rada. To je i buran ljubavni period koji donosi strastveni susret kroz poslovne kontakte. Jupiter od oktobra unosi optimizam u svakodnevni život i priliku da se zaljubite. Održavajte energetski nivo.

STRELAC

Nekih značajnijih promena neće biti sve do jeseni i zato se naoružajte strpljenjem. Jupiter u kući planova i prijatelja ima dobar uticaj na društveni život. Donosi izuzetan priliv novca a od jeseni kada pređe u polje tajni i svojevrsnu zaštitu. Imate grandiozne ciljeve i bilo bi dobro da radite na njihovom ostvarenju. U tome vam mogu pomoći prijatelji ili neko udruženje. Ljubavni život je promenljiv jer ste pod uplivom Urana koji je indikator kratkotrajnih veza. U martu su izvesne nove ljubavi za mlađe i sve koji su slobodni. Krajem godine Saturn napušta vaš znak a to znači više optimizma i bolju vitalnost.

JARAC

Sve do jeseni Jupiter u kući karijere doprinosi vašem poslovnom uspehu. Odličan je za realizaciju velikih trgovinskih poslova , naročito sa inostranstvom.Od oktobra utiče na polje prijatelja i povoljan je za ulazak u neko udruženje, stranku, klub ili ćete se više oslanjati na timski rad.Porodični status je kod većine promenljiv jer ste pod uplivom Urana. On često inicira preseljenja, promene u kući ili potrebu da se bude što manje u zatvorenom prostoru. Najlepši period za ljubav je u maju kada imate priliku da se zaljubite ako ste slobodni. Izbegavajte stres.

VODOLIJA

Ulazite u izuzetno značajnu godinu. U maju južni lunarni čvor ulazi u vaš znak što je povoljno ako ste naklonjeni duhovnosti i samoispitivanju. U protivnom, ako ste puni nedoumica, možete imati utisak da drugi upravljaju vašim životom. Aspekt utiče i na fiziologiju pa je važno da obratite pažnju na svoje zdravlje i svakodnevne navike. U avgustu je pomračenje Meseca u vašem znaku što može uticati na podsvest i učiniti vas osetljivijim nego obično. Jupiter od oktobra donosi napredovanje u karijeri. Sreća u ljubavi tokom juna u jula.

RIBE

Jupiter je sve do jeseni u polju finansija tako da ste prilično zadovoljni prihodima. Krajem februara je solarno pomračenje u vašem znaku što vas čini osetljivijim. Bilo bi dobro da budete oprezniji  i da se ne upuštate u rizične poteze. Od oktobra vam se pružaju razne mogućnosti vezane za poslove u inostranstvu. Uspeh vas čeka u obrazovanju, kulturi a i u studiranju. Početkom godine je Venera u vašem znaku i čini vas egzaltiranim. Zaljubljivi ste i prijemčivi za suprotni pol. Ljubav na kraćem putu je izvesna tokom juna. Vitalnost se popravlja u drugoj polovini godine.

PUNO USPEHA, ZDRAVLJA, SREĆE I DA VAS PRATE SJAJNE ZVEZDE U 2017. ŽELI VAM VAŠ ASTROLOG VESNA LALIĆ

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh