I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Glumci „Vojne akademije 2“ pred zrenjaninskom publikom

Dva dana nakon beogradske premijere, publika u Zrenjaninu je među prvima u Srbiji imala priliku da uživa u domaćem filmskom ostvarenju „Vojna akademija 2“.

Publici u bioskopu Cinema,  sinoć su se poklonili glumci Tamara Dragićević, Bojan Perić i Branko Janković.

 vojna_akademija_premijera_zrenjanin_bioskop_cinema5

ŽIVOT KADETA U DRUGOM DELU „VOJNE AKADEMIJE“

I Taxi Zrenjanin

Generacija kadeta već je osvojila srca miliona gledalaca i sada nastavlja svoje avanture. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna  obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih studenata koji se nalaze na životnoj prekretnici.

Film se u potpunosti koncentriše na živote kadeta – na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U ovom nastavku saznajemo više o posledicama saobraćajne nesreće Stošića, Nadicinom oporavku, šta se desilo sa Risom i Zimčetom, ko završava akademiju, ko odustaje, koje ljubavi će izdržati razna iskušenja, a koje veze će se nepovratno raspasti.

 vojna_akademija_premijera_zrenjanin_bioskop_cinema2

„Kadeti“ pred zrenjaninskom publikom

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U PUBLICI NAJVIŠE – TINEJDŽERA

Prema rečima reditelja Dejana Zečevića, film je urađen kao tinejdžerska priča.

– Ostvarenje je prilično dinamično, sa mnogo obrta i novih likova. Kadeti su sada uglavnom u fazi školovanja u oblasti avijacije, pa je veliki broj kadrova snimljen na aerodromima.  Zaista smo se potrudili da ispunimo očekivanja publike, koja je predugo čekala nastavak „Vojne akademije“.

Film se dirketno nastavlja na radnju iz prve sezone, ali se kadeti sada nalaze na trećoj i četvrtoj godini studija. Druga sezona popularne serije uskoro počinje da se prikazuje na RTS-u,  i uključuje i događaje iz života onih koji nisu na samoj akademiji.

vojna_akademija_premijera_zrenjanin_bioskop_cinema3

Glumac Bojan Perić okružen fanovima iz Zrenjanina

– Saradnja sa Vojnom akademijom, Vojskom Srbije i Ministarstvom odbrane bila je sjajna tokom snimanja filma i serije. Zahvaljujući dobroj komunikaciji, imali smo mogućnost da snimimo scene koje su bile produkciono zahtevne i pripremimo glumce za njihove uloge, istakla je Dragana Savatić iz producentske kuće „Nira” koja stoji iza ovog projekta. 

Najpopularniji glumac „Vojne akademije“, Bojan Perić u ulozi kadeta Danijela Stošića, sinoć je bio okružen fanovima koji su hteli da se slikaju ili dobiju autogram.

Uloga koju tumačim malo je drugačija nego u prvom delu, zrelija je i smirenija. Publika je do sada dobro prihvatila i film pa se nadam da će i Zrenjanici isto reagovati i uživati, izjavio je Perić.

vojna_akademija_premijera_zrenjanin_bioskop_cinema4

– Ne bih studirala na Vojnoj akademiji jer ima puno odricanja, fizičkog napora i žrtve na koje nisam spremna. Od malih nogu me zanimala gluma i mislim da sam se za to rodila i imala sreće da upišem Akademiju dramskih umetnosti. Dragoceno je iskustvo provesti vreme na Vojnoj akademiji, ali verovatno sam ja suviše ženstvena, krhka i mogu da kažem – razmažena, da bih to studirala četiri godine i bavila se tim poslom, izjavila je za naš portal Tamara Dragičević koja tumači ulogu Nadice.

„Vojna akademija 2” prikazuje se u bioskopu „Cinema” do ponedeljka 11. novembra a karte za projekcije od 16:00, 18:15 (250 dinara) i 20:30 (300 dinara) mogu se kupiti na biletarnici bioskopa od 15 sati.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh