I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Gest za primer – Donacija 116 pari obuće socijalno ugroženoj deci

Stotinu šesnaest mališana iz socijalno ugroženih porodica imaće razlog za radost tokom aktuelnih praznika. Njima je zrenjaninski butik dečije obuće „Cipelići“, posredstvom Crvenog krsta i portala I love Zrenjanin, darovao patike, čizme, cipele i patofne.

obuca-cipelici-donacija

Obuća će biti distribuirana deci uzrasta od godinu dana do školskog uzrasta, u skladu sa evidencijom ugroženih porodica na teritoriji Grada Zrenjanina.

volonteri-crveni-krst-zrenjanin

I Taxi Zrenjanin

volonteri-crveni-krst-zrenjanin1

Organizacija Crvenog krsta pozdravila je ovaj gest humanih donatora, ističući da je tokom zime povećana potreba za toplom odećom i obućom. U hladnim danima, kažu, traže se džemper, jakna ili par cipela više.

– Građani nam češće donose garderobu, dok je nažalost mnogo manje donirane obuće. Stoga nam je izuzetno važna svaka donacija obuće, naročito nove. Posebno nam je drago što donacija firme „Cipelići“ stiže upravo u danima praznika i pruža priliku da obradujemo mnoge mališane kojima je takva pomoć dragocena. Prilika je da uz zahvalnost pozovemo i sve ostale ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu, da slede primer „Cipelića“, rekla je za portal I love Zrenjanin sekretarka Organizacije Crvenog krsta, Aleksandra Tanasijević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh