I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Gest ove Zrenjaninke bi svi trebali da iskopiramo već sutra

Nakon što su se u nekoliko gradova u regiji, a potom i u Srbiji pojavile „Kuke dobrote“, dobrom voljom jedne naše sugrađanke osvanule su i u Zrenjaninu.

Kuke dobrote zrenjanin srbija

Kuke dobrote su mesta na kojima oni koji mogu i žele ostavljaju hranu, odeću i druge potrepštine za one kojima su potrebne i koji nemogu da ih priušte. Ideja je to koja već neko vreme postoji u svetu, u susednim nam zemljama, a odnedavno takva mesta pojavila su se u Nišu i Beogradu.

Screen Shot 2016-04-05 at 8.36.16 PM

Osmeh na licu

PerSu marketi

Dobra volja i dobrota te malo slobodnog vremena naše sugrađanke Ildike Dohar i ova ideja realizovana je i u Zrenjaninu.  

  • Videla sam preko interneta da ljudi na taj način ostavljaju stvari  u Bečeju, Pančevu i drugim mestima. Tako sam došla na ideju, da i ja uradim isto i evo obaveze su mi danas dozvolile – kaže za naš portal Ildika.  Nakon  10 minuta naišla je jedna devojčica kojoj nećemo otkrivati ime. Ildika je kroz razgovor otkrila da živi bez roditelja, sa bolesnom bakom i sestrom. Mislim da je paket otišao u prave ruke, pozivam i druge naše sugrađane da urade istu stvar. Ja sam danas bila u mogućnosti da ostavim svež hleb, šečer i slatkiše, a kako mi obaveze budu dozvoljavale nastaviću sa ovom praksom – rekla je gospođa Dohar za naš portal.

Čar ove ideje je što svako lako može da je realizuje u svom kraju, pa tako „Kuke dobrote“ može imati i Bagljaš, Zeleno polje i svako naseljeno mesto, kako u Zrenjaninu tako i u celoj Srbiji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Javite nam kako su „Kuke dobrote“ usrećile nekoga u vašem okruženju.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh