I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Gale, Najda, Kraljevski apartman…pevaju za Erikovo izlečenje

Erik Kalmar ima dvanaest godina i od rođenja se bori sa cerebralnom paralizom. Dečaku je deformisana kičma, imao je operaciju kuka i trpi jake bolove zbog spinalnog spazma.

erik-kalmar

Erik je 27.02.2016. okončao prvu rehabilitaciju u centru Renona u Slovačkoj. Dve nedelje su terapeuti radili s njim po pet sati dnevno. Dr. Beata Reichweisova je saopštila da je Erik najteži slučaj koji su imali do sada i da je neophodno ponoviti rehabilitaciju svaka 3-4 meseca, uz svakodnevni rad kod kuće. Erikova porodica je sledeću rehabilitaciju zakazala za 06.06.2016. nadajući da će do tada prikupiti neophodan novac.

-Sledeći cilj nam je da Erik ode na tranplantaciju matičnih ćelija, koja bi se obavila u Beču i košta 10.000 eura. Iz tog razloga organizujemo humanitarni koncert pod nazivom „Veliko srce za malog Erika“ da bismo prikupili bar deo novca za transplantaciju matičnih ćelija, rekla je portalu I love Zrenjanin Erikova sestra, Izabela Kalmar.

PerSu marketi

erik-kalmar1

Humanitarni koncert „Veliko srce za malog Erika“ biće održan 1. aprila u 21h, u Sportskom centru „Đorđe Predin – Badža“ u Bečeju. Na koncertu će nastupiti bendovi Fingerbeng (Bečej), Rokstarza (Novi Kneževac), Gale (grupa Kerber), Najda (grupa Generacija 5), Kraljevski Apartman (Beograd), Ruke gore (Temerin).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Nis.16.12.2011. Pevac Goran Sepa Gale tokom nastupa Niske rok grupe "Kerber" koja je veceras proslavila 30 godina rada velikim koncertom u prepunoj hali “Cair” u Nisu . Foto Sasa Djordjevic

Foto Sasa Djordjevic

Cena ulaznice je 500 dinara, a prodajna mesta su blagajna sportskog centra i III mesna zajednica.

Kontakt telefoni: Izabela 064/906-80-08 Gordan 063/323-134

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh