I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Gale, Najda, Kraljevski apartman…pevaju za Erikovo izlečenje

Erik Kalmar ima dvanaest godina i od rođenja se bori sa cerebralnom paralizom. Dečaku je deformisana kičma, imao je operaciju kuka i trpi jake bolove zbog spinalnog spazma.

erik-kalmar

Erik je 27.02.2016. okončao prvu rehabilitaciju u centru Renona u Slovačkoj. Dve nedelje su terapeuti radili s njim po pet sati dnevno. Dr. Beata Reichweisova je saopštila da je Erik najteži slučaj koji su imali do sada i da je neophodno ponoviti rehabilitaciju svaka 3-4 meseca, uz svakodnevni rad kod kuće. Erikova porodica je sledeću rehabilitaciju zakazala za 06.06.2016. nadajući da će do tada prikupiti neophodan novac.

-Sledeći cilj nam je da Erik ode na tranplantaciju matičnih ćelija, koja bi se obavila u Beču i košta 10.000 eura. Iz tog razloga organizujemo humanitarni koncert pod nazivom „Veliko srce za malog Erika“ da bismo prikupili bar deo novca za transplantaciju matičnih ćelija, rekla je portalu I love Zrenjanin Erikova sestra, Izabela Kalmar.

PerSu marketi

erik-kalmar1

Humanitarni koncert „Veliko srce za malog Erika“ biće održan 1. aprila u 21h, u Sportskom centru „Đorđe Predin – Badža“ u Bečeju. Na koncertu će nastupiti bendovi Fingerbeng (Bečej), Rokstarza (Novi Kneževac), Gale (grupa Kerber), Najda (grupa Generacija 5), Kraljevski Apartman (Beograd), Ruke gore (Temerin).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Nis.16.12.2011. Pevac Goran Sepa Gale tokom nastupa Niske rok grupe "Kerber" koja je veceras proslavila 30 godina rada velikim koncertom u prepunoj hali “Cair” u Nisu . Foto Sasa Djordjevic

Foto Sasa Djordjevic

Cena ulaznice je 500 dinara, a prodajna mesta su blagajna sportskog centra i III mesna zajednica.

Kontakt telefoni: Izabela 064/906-80-08 Gordan 063/323-134

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh