I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Foto konkurs „1.maj uz Karamalz“

Kompanija Gomex u susret praznicima organizuje veoma zanimljiv foto konkurs „1. maj uz Karamalz“. Pokažite svoju kreativnost i umeće, učestvujte u foto konkursu za najkreativniju fotografiju.

karamalz6

Sve što trebate da uradite jeste da pošaljete fotografiju sa proslave 1. maja na kojoj se vidi dobar provod uz Karamalz i možete osvojiti gajbu ovog ukusnog bezalkoholnog pića. Uslov je da Karamalz bude prisutan na fotografiji na kreativan način.

Slanje fotografija za foto konkurs traje od 1.5. do 10.5.2015. godine u 13časova. Sve dospele fotografije biće objavljene u zajedničkom foto albumu pod nazivom „1. maj Karamalz“ onom dinamikom kojom budu stizale u inbox na Facebook stranici Kasice Brojalice. Fotografije koje budu stigle nakon naznačenog roka neće biti uzete u obzir. Glasanje, odnosno lajkovanje, trajaće od objavljivanja albuma sa pristiglim fotografijama do 15.05. u 21h, kada će biti potvrđena imena 3 najbolje. Poklon osvajaju autori 3 fotografije sa najvećim brojem lajkova u momentu proglašenja pobednika. Svaki dobitnik dobija gajbu Karamalza.

I Taxi Zrenjanin

Uslove konkursa kao i propozicije možete pročitati na OVDE

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh