I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Foto konkurs „1.maj uz Karamalz“

Kompanija Gomex u susret praznicima organizuje veoma zanimljiv foto konkurs „1. maj uz Karamalz“. Pokažite svoju kreativnost i umeće, učestvujte u foto konkursu za najkreativniju fotografiju.

karamalz6

Sve što trebate da uradite jeste da pošaljete fotografiju sa proslave 1. maja na kojoj se vidi dobar provod uz Karamalz i možete osvojiti gajbu ovog ukusnog bezalkoholnog pića. Uslov je da Karamalz bude prisutan na fotografiji na kreativan način.

Slanje fotografija za foto konkurs traje od 1.5. do 10.5.2015. godine u 13časova. Sve dospele fotografije biće objavljene u zajedničkom foto albumu pod nazivom „1. maj Karamalz“ onom dinamikom kojom budu stizale u inbox na Facebook stranici Kasice Brojalice. Fotografije koje budu stigle nakon naznačenog roka neće biti uzete u obzir. Glasanje, odnosno lajkovanje, trajaće od objavljivanja albuma sa pristiglim fotografijama do 15.05. u 21h, kada će biti potvrđena imena 3 najbolje. Poklon osvajaju autori 3 fotografije sa najvećim brojem lajkova u momentu proglašenja pobednika. Svaki dobitnik dobija gajbu Karamalza.

Fordomanija

Uslove konkursa kao i propozicije možete pročitati na OVDE

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh