I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Fontanu čekaju dodatni radovi na mlaznicama i elektronici

Fontana u centru Zrenjanina i dalje nije u funkciji uprkos nedavno urađenoj rekonstrukciji kojom je trebalo da se spreči nekontrolisano razlivanje vode po pločnicima.

fontana-centar

Kako portal I love Zrenjanin saznaje u preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ koje je bilo angažovano na rekonstrukciji, radovi nisu u potpunosti završeni.

– Fontana se trenutno nalazi u završnoj fazi priprema za puštanje u funkciju. S obzirom da dugo godina nije radila punim kapacitetom, kada je puštena u probni rad koji je trebao da nam pokaže da li je u potpunosti funkcionalna, uočene su mnoge greške na automatici, filterima i mlaznicama zbog čega se moraju završiti i ti dodatni radovi, kaže direktor „Vodovoda i kanalizacije „, Goran Tajdić.

I Taxi Zrenjanin

Ugradnja mlaznica, sijalica i povezivanje elektronike trebalo bi, prema rečima direktora Vodovoda, da bude gotovo do kraja nedelje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Česma koja se nalazi u neposrednoj blizini fontane u komplikovanijem je stanju i za sada samo postoji namera da se ona vrati u funkciju.

– Troškovi održavanja su mnogo veliki da bi voda koja bi tekla iz česme mogla da bude za piće. Obavili smo razgovore sa Direkcijom za izgradnju i uređenje grada, Gradskim većem i zamenikom gradonačelnika po pitanju ovog objekta, ali je pored dobre namere najvažniji i prvi korak obezbeđivanje sredstava da bi se krenulo u posao, rekao je Tajdić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh