I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Fontanu čekaju dodatni radovi na mlaznicama i elektronici

Fontana u centru Zrenjanina i dalje nije u funkciji uprkos nedavno urađenoj rekonstrukciji kojom je trebalo da se spreči nekontrolisano razlivanje vode po pločnicima.

fontana-centar

Kako portal I love Zrenjanin saznaje u preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ koje je bilo angažovano na rekonstrukciji, radovi nisu u potpunosti završeni.

– Fontana se trenutno nalazi u završnoj fazi priprema za puštanje u funkciju. S obzirom da dugo godina nije radila punim kapacitetom, kada je puštena u probni rad koji je trebao da nam pokaže da li je u potpunosti funkcionalna, uočene su mnoge greške na automatici, filterima i mlaznicama zbog čega se moraju završiti i ti dodatni radovi, kaže direktor „Vodovoda i kanalizacije „, Goran Tajdić.

Fordomanija

Ugradnja mlaznica, sijalica i povezivanje elektronike trebalo bi, prema rečima direktora Vodovoda, da bude gotovo do kraja nedelje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Česma koja se nalazi u neposrednoj blizini fontane u komplikovanijem je stanju i za sada samo postoji namera da se ona vrati u funkciju.

– Troškovi održavanja su mnogo veliki da bi voda koja bi tekla iz česme mogla da bude za piće. Obavili smo razgovore sa Direkcijom za izgradnju i uređenje grada, Gradskim većem i zamenikom gradonačelnika po pitanju ovog objekta, ali je pored dobre namere najvažniji i prvi korak obezbeđivanje sredstava da bi se krenulo u posao, rekao je Tajdić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh